offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Κανονικά το παιχνίδι, αλλά με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και επιτήρηση της UEFA

Κοινοποίηση

Κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ το βράδυ της Τετάρτης (09/08), αλλά με πολύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Δεν αλλάζει η ώρα και η μέρα διεξαγωγής του Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ, αφού το πρώτο αυτό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί κανονικα την Τετάρτη (08/08) στις 21:00. Ωστόσο μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ και την αναβολή του αγώνα μεταξύ της «Ένωσης» και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναμένεται να υπάρχουν ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η UEFA γνωρίζει πως αυτό είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου και γι’ αυτό αναμένεται να στείλει στο γήπεδο, πέραν από τον έναν παρατηρητή που στέλνει συνήθως και δύο security officers. Για να γίνει καλύτερα κατανοητό το μέγεθος της σημασίας που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στο αυριανό παιχνίδι στα ματς που θεωρεί υψηλόύ κινδύνου στέλνει συνήθως έναν security officer.

Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης και γι’ αυτό το ζευγάρι, όπως υπάρχει και για εκείνο της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, και άρα η Μαρσέιγ δεν έχει πάρει εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας: Νέα ημέρα στους «16» – Πότε θα γίνει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο τελικός

Champions League: Για πρώτη φορά τρεις ιταλικές ομάδες στους “8” από το 2006

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 87-83: Πρωταθλήτριες με θρυλική ανατροπή από το -20 οι “ερυθρόλευκες”