offside24.gr
Image default
CHAMPIONS LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το άρθρο στο οποίο πάτησε η UEFA για την αναβολή του ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κοινοποίηση

Το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναβλήθηκε κι επίσημα, τι αναφέρει το άρθρο 26.01 των κανονισμών της UEFA στο οποίο «πάτησε» η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Τα θλιβερά επεισόδια έξω από την OPAP Arena και η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είχαν ως συνέπεια την αναβολή του βραδινού αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντινάμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η UEFA με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα, εκφράζοντας την λύπη της για τα φρικιαστικά επεισόδια. Όσον αφορά την αναβολή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στάθηκε στο άρθρο 26.01 του Κανονισμού του UEFA Champions League 2023/24.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων πως αν κάποιο μέρος του αγώνα, αμφιβάλλει για οποιοδήποτε λόγο για το αν ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, πρέπει να ενημερώσει άμεσα την UEFA. Αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία λάβει μια τέτοια ενημέρωση ή έχει από την δική της πλευρά οποιοδήποτε λόγο να πιστεύει πως ο αγώνας ενδέχεται να μην μπορεί να διεξαχθεί, αποφασίζει αν θα γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στον τόπο διεξαγωγής, την ημερομηνία και την ώρα έναρξης ή αν ο αγώνας θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί. Κάθε τέτοια απόφαση της UEFA είναι οριστική».

Related posts

Παναθηναϊκός: Ο Έξουμ μέσα στις προτεραιότητες, all in για Πάντερ

Η ΕΟΕ επιχορηγεί επτά ομοσπονδίες με 241.748 ευρώ για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ