offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Παίρνει τον Μπέλιγχαμ με πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ

Κοινοποίηση

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προβάρει σιγά-σιγά τα λευκά της Ρεάλ, με την Ντόρτμουντ να κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως ήρθε σε συμφωνία με τους μερένγκες έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων του παίκτη.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι την τελευταία διετία ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά, όντας στα 19 του χρόνια ένας από τους ηγέτες της Ντόρτμουντ και όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από το “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, όμως μετά από την αποτυχία των ρεντς να δελεάσουν οικονομικά τους Βεστφαλούς και την αδυναμία των πολιτών να μπουν ουσιαστικά στο παιχνίδι, είναι η Ρεάλ εκείνη που τον ντύνει στα λευκά (με τις Παρί και Τσέλσι να παρακολουθούν και εκείνες τον παίκτη αλλά να μην κάνουν ποτέ κίνηση).

Οι μερένγκες πίεσαν έντονα τους τελευταίους μήνες τόσο τον 19χρονο Άγγλο διεθνή μέσο όσο και την Ντόρτμουντ και η τακτική αυτή απέδωσε, με την αγγλική ιστοσελίδα “Athletic” να αποκαλύπτει την Τετάρτη (07/06) πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί η Ρεάλ δέχτηκε να πληρώσει ένα ποσό πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στο “Μπερναμπέου” τον Μπέλιγχαμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο ταλαντούχος και πολυσύνθετος Άγγλος διεθνής χαφ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί το deal.

Λίγη ώρα μετά από το δημοσίευμα, ήρθε και η επιβεβαίωση, με την Ντόρτμουντ να κάνει γνωστό μέσα από την ιστοσελίδα της πως ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να ανεβάσουν το προαναφερθέν ποσό κατά 30%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπέλιγχαμ μετακινήθηκε στην Ντόρτμουντ το 2020 από την Μπέρμιγχαμ και στα τρία χρόνια του στους Βεστφαλούς, αγωνίστηκε σε 132 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 24 φορές.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Βιγιαρεάλ

Με δεύτερη νίκη στον τελικό της γαλλικής λίγκας η Ενεμπόν του Σγουρόπουλου

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ