offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Γκοφ για τον τίτλο του Ουάσινγκτον OPEN, πού θα δείτε το παιχνίδι

Κοινοποίηση

Η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κόκο Γκοφ στον τελικό του Ουάσινγκτον Open (6/8, 21:30). Πού θα δείτε το ματς τίτλου ανάμεσα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και τη 19χρονη Αμερικανίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα (6-3, 4-6, 6-2) και εξασφάλισε έτσι τη θέση της στον τελικό του Ουάσινγκτον Open. Εκεί θα βρει απέναντί της την Κόκο Γκοφ, η οποία από την πλευρά της τσέκαρε το εισιτήριό της για το ματς τίτλου μετά τη νίκη της με 2-0 (6-3, 6-3) επί της Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η 19χρονη Αμερικανίδα τενίστρια θα τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ της Κυριακής (6/8, 21:30, Novasports 6 και LIVE από το SPORT24). Αυτός είναι ο πρώτος τελικός για τη Σάκκαρη τη φετινή σεζόν, μετά από πέντε χαμένους ημιτελικούς. Κάπως έτσι, η Μαρία θα διεκδικήσει και τον τον δεύτερο τίτλο της στο WTA Tour, μετά από αυτόν που κατέκτησε στο Μαρόκο το 2019 (250άρι).

Να σημειώσουμε πως το αποτέλεσμα του τελικού θα κρίνει και τη θέση των δύο αθλητριών στην παγκόσμια κατάταξη. Συγκεκριμένα, η νικήτρια του τελικού θα βρεθεί στην 7η θέση και ηττημένη στην 8η θέση, μετά το πέρας της αναμέτρησης.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Πορόσο για να υπογράψει στους Πειραιώτες

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας ανδρών 2023 αναδεικνύεται την Κυριακή 04/06 στο Σ.Ε.Φ.

Θοράρινσον: «Σπουδαία νίκη, θα γίνουμε πιο δυνατοί»