offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Αρχίζει η σεζόν στην Αγγλία, πού θα δείτε το Community Shield

Κοινοποίηση

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στην αναβίωση της περσινής κόντρας τους, αυτήν τη φορά για το Community Shield με το οποίο ανοίγει η ποδοσφαιρική αυλαία στην Αγγλία.

Η σεζόν στην Αγγλία αρχίζει αυτήν την Κυριακή, με τον αγώνα που παραδοσιακά ανοίγει την ποδοσφαιρική αυλαία στη χώρα, το Community Shield.

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη δευτεραθλήτρια Άρσεναλ (μιας και κυπελλούχος είναι επίσης η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα) στο “Γουέμπλεϊ”, για την 101η έκδοση του θεσμού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας ψάχνουν την έβδομη καάκτηση του τροπαίου, έχοντας πανηγυρίσει μόλις τρεις φορές την εποχή των Αράβων (2012, 2018, 2019). Οι “κανονιέρηδες” είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη ομάδα με 16 κατακτήσεις και τελευταία 2020. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 21 τρόπαια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι “πολίτες” ενισχύθηκαν με τον πιο ακριβό αμυντικό της ιστορίας το Σάββατο, όμως ο Γιόσκο Γκβάρντιολ δεν αναμένεται να αγωνιστεί. Ως εκ τούτου, το μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Ματέο Κόβατσιτς για τη Σίτι, η οποία στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε ήττα μόλις στο τελευταίο της, κόντρα στην Ατλέτικο.

Η Άρσεναλ ενισχύθηκε με τον πιο ακριβό Άγγλο μέσο στην ιστορία, τον Ντέκλαν Ράις, τον Κάι Χάβερτς και τον Γιούριεν Τίμπερ, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν όπως και στα φιλικά, όπου σε πέντε φιλικά είχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κ21 (live)

Wimbledon: Πού θα δείτε τους ημιτελικούς των γυναικών

ΠΑΟΚ: Η τετράδα που φεύγει και εξασφαλίζει 3,6 εκατομμύρια για την τριάδα που έρχεται