offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0: Επιστροφή με νίκη για τον Στέφανο, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Los Cabos

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολίες επικράτησε 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Los Cabos.

Στον πρώτο του αγώνα μετά το Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Τζον Ίσνερ, επικράτησε 2-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Los Cabos.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα του απέναντι στον 38χρονο big server και κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νικολάς Τζάρι, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε 2-1 του Γκάις Μπρόουβερ.

Το ματς: το πρώτο σετ επί της ουσίας κράτησε για τρία games με τον Ίσνερ να προηγείται με 2-1. Από εκεί και πέρα ο 38χρονος Αμερικανός πήρε μόλις άλλον έναν πόντο με τον Τσιτσιπά να φτάνει εύκολα στο 1-0 σετ με 6-2.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Τσιτσιπά να φτάνει στο break στο πέμπτο game του σετ και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

Σε αντίθεση με το πρώτο σετ ο Ίσνερ πάλεψε περισσότερο, είχε και την ευκαιρία του φτάσει σε break στο δέκατο game, αλλά ο Τσιτσιπάς άντεξε και έκλεισε τον αγώνα με 6-4.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Πρόεδρος Ατλέτικο: “Πιστεύω ότι ο Σιμεόνε θα συνεχίσει σ’ εμάς”

Βαλμπουενά: “Παίξαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ”

Νεϊμάρ: “Θα γυρίσω στη Σάντος σύντομα, είναι η ομάδα που μου έδωσε τα πάντα”