offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: “Θα γυρίσω στη Σάντος σύντομα, είναι η ομάδα που μου έδωσε τα πάντα”

Κοινοποίηση

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει από τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη Βραζιλία. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο Βίλα Μπελμίρο και παρακολούθησε από κοντά το 0-0 της Σάντος με την Άουνταξ Ιταλιάνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μάλιστα, φόρεσε με καμάρι τη φανέλα της ομάδας, η οποία τον ανέδειξε και του έδωσε το εισιτήριο για την Ευρώπη, ενώ υποσχέθηκε την επιστροφή του. “Μία μέρα θα γυρίσω, θα επιστρέψω σύντομα” δήλωσε σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα θεωρεία, σύμφωνα με την Globo.com.

Επιπλέον ανέφερε: “Είναι πολύ όμορφα που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Το νιώθω σαν σπίτι μου, είμαι χαρούμενος που γύρισα μετά από 10 χρόνια. Ήρθα εδώ για να στηρίξω τη Σάντος. Είναι το κλαμπ που μου έδωσε τα πάντα, άνοιξε τις πόρτες του για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο”.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2025, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν επέκτασης. Από τη Σάντος έφυγε το 2013, με την Μπαρτσελόνα να τον αγοράζει για 88.000.000 ευρώ. Στην καριέρα του έχει 134 συμμετοχές και 70 γκολ στη βραζιλιανική ομάδα.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Βίρτους Μπολόνια: Ο CEO του ιταλικού συλλόγου έβαλε τέλος στη συζήτηση για τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Volley League: Η ώρα των δεύτερων ημιτελικών με τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Μίλωνας – Ολυμπιακός

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Οι ελληνικοί πίνακες αξιολόγησης του Νοεμβρίου