offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κρόος αποδοκιμάστηκε στο Ριάντ και έδωσε ειρωνική απάντηση

Κοινοποίηση

Ο Τόνι Κρόος έγινε δεκτής γιούχας (αλλά και γέλιου) στη ματσάρα με την Ατλέτικο στο Ριάντ, ωστόσο ο Γερμανός μέσος δεν πτοήθηκε και αποθέωσε το κοινό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στην παράταση την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας σε ένα παιχνίδι που είχε πλούσιο θέαμα για το κοινό που είδε από κοντά το ματς στο Ριάντ.

Ωστόσο οι Σαουδάραβες τα έβαλαν με τον Τόνι Κρόος και είχαν συγκεκριμένο λόγο. Συγκεκριμένα τον γιούχαραν κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, ενώ σε μια στιγμή που έχασε την ισορροπία του ακούστηκε ένα έντονο γέλιο από τις εξέδρες.

Ο λόγος που τα “έβαλαν” με τον Γερμανό μέσο των μερένγκες είναι γιατί έχει πολλάκις αναφερθεί με αρνητικά σχόλια στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών στον αραβικό κόλπο.

Λέγεται ότι εκεί οι άνθρωποι παίζουν φιλόδοξο ποδόσφαιρο, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Αρχίζει να είναι δύσκολο για το ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Όλοι πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους, όπως αποφάσισε, για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο“, είχε αναφέρει ο Κρόος σε προ ημερών δήλωσή του για τη Σαουδική Αραβία και το ποδόσφαιρό της.

Ο ίδιος πάντως με μια ανάρτηση στο Twitter… αποθέωσε το κοινό. “Αυτό είχε πλάκα σήμερα. Απίστευτο κοινό“, έχοντας μια σαρκαστική διάθεση.

Πηγή: http://www.sport24.gr

Related posts

Νικητές στο Ράλι Φθιώτιδος οι Τσουλόφτας-Ηλία

Λίβερπουλ: Η Αλ Ιτιχάντ πάει για το “μπαμ” με τον Σαλάχ, το αστρονομικό ποσό που δίνει

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια των Τζαβέλλα, Άμραμπατ και οι άλλες ελληνικές λύσεις