offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Βίρτους Μπολόνια: Κοντά σε Πολονάρα σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα

Κοινοποίηση

Ο Ακίλε Πολονάρα (32 χρονών, 2.03 μέτρα) πλησιάζει στον επαναπατρισμό του, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ακίλε Πολονάρα (32 χρονών, 2.03 μέτρα) προβάρει την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια. Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, με το “basketnews.com” να προσθέτει ότι η οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Πολονάρα βρίσκεται εκτός Ιταλίας από το 2019, όταν αποχώρησε από την Σάσαρι για χάρη της Μπασκόνια (2019-2021), για να ακολουθήσουν η Φενέρμπαχτσε (2021/22) και – την περσινή σεζόν – η Αναντολού Εφές και η Ζάλγκιρις.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτησή του, τότε ο Ιταλός φόργουορντ θα αποτελέσει την πρώτη φετινή μεταγραφή της Βίρτους, που προς το παρόν έχει ανακοινώσει μόνο την επέκταση του συμβολαίου του Αϊζάια Κορντινιέ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πολονάρα αρχικά δεν κατάφερε να γίνει μέλος του ροτέισον της Αναντολού Εφές, έχοντας μόλις 2.8 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 12 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, πριν αποχωρήσει για χάρη της Ζάλγκιρις. Με την φανέλα της λιθουανικής ομάδας είχε 4.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ηρακλής: Δεν έχει άδεια το Καυτανζόγλειο, αναζητεί νέα έδρα ο Γηραιός

Γ’ Εθνική: Στην Προοδευτική και τον Μακεδονικό τα δύο τελευταία εισιτήρια της Super League 2

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός κλείνει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague κόντρα στην Παρτίζαν