offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τον Ντέρικ Γουίλιαμς συνδέεται και ο Τζοέλ Μπόλομποϊ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ

Κοινοποίηση

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζοέλ Μπόλομποϊ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, φαίνεται να έχει δείξει η Χάποελ Ιερουσαλήμ σύμφωνα με δημοσίευμα της Walla. Προ ημερών η ομάδα από το Ισραήλ είχε συνδεθεί και με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θέλει να ψωνίσει αυτό το καλοκαίρι η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μετά τις πληροφορίες Σέρβου δημοσιογράφου για ενδιαφέρον των Ισραηλινών προς τον Ντέρικ Γουίλιαμς, που έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους, ήρθε δημοσίευμα της Walla, το οποίο συνδέει τη Χάποελ με τον Τζοέλ Μπόλομποϊ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τους ερυθρόλευκους.

Η Χάποελ θέλει δυναμώσει τη γραμμή των ψηλών της, αφότου κατάφερε να κρατήσει στο Ισραήλ τον περιζήτητο Ζακ Χάνκινς και φαίνεται να έχει στρέψει το βλέμμα της στον Μπόλομποϊ. Τη σεζόν 2022/23 ο 29χρονος ψηλός μέτρησε 3.8 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 35 παιχνίδια της EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, στην Basket League είχε 5.6 πόντους και 4.9 ριμπάουντ σε 32 αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Βαριά καμπάνα στον Ρουμπιάλες: Η FIFA τον τιμώρησε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια

Εμπαπέ: Η Παρί θέλει 250 εκατομμύρια για να τον πουλήσει

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63: Θρυλικός τίτλος στο ΟΑΚΑ, σε ματς που διεκόπη στο 27′