offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Στο ΣΕΦ στις 27-28/05 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων του Π.Ο.Φ.Επ.Α. με τη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α

Κοινοποίηση

Με συμμετοχή, που ξεπερνά κάθε προσδοκία και για πρώτη φορά σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μαΐου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Είναι η κορυφαία και καθιερωμένη ετήσια διοργάνωση της πλατιάς, και στη χώρα μας, κοινότητας των αθλητών, που είναι από 40 ετών και πάνω και είχαν κάποτε αθλητικό δελτίο σε σωματείο-μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και των αθλητών, οι οποίοι ασχολούνται μεν συστηματικά με το άθλημα, αλλά δεν έκαναν ποτέ δελτίο σε κάποιον σύλλογο. Ο διοργανωτής Π.Ο.Φ.Επ.Α. άρχισε τον θεσμό το 2010 στη Βούλα, στην πορεία τον εξέλιξε στηριζόμενος και στη μεγάλη ανάπτυξη του χώρου στην Ελλάδα και φέτος, στη 12η χρονιά διεξαγωγής του, τον «έφερε» στην κεντρική προπονητική και αγωνιστική αίθουσα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η ομοσπονδία παραχώρησε το ΣΕΦ, οι …παθιασμένοι φίλοι του αθλήματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και οι 250 τελικές δηλώσεις (χωρίς να υπολογίζονται όσοι συμμετέχουν μόνο στα ομαδικά) προκαλούν τεράστια ικανοποίηση. Το event είναι ατομικό, αλλά όπως κάθε χρόνο περιλαμβάνει και τα πλέι οφ του ομαδικού στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Π.Ο.Φ.Επ.Α., ώστε να βγουν οι τελικοί νικητές του 2023. Στελέχη της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βοηθούν οργανωτικά, εθελοντές και χορηγοί επίσης στηρίζουν τη διοργάνωση και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να μετατραπεί σε γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες.

Αναφέρουμε βασικές πληροφορίες, τις οποίες παίρνουμε από το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του Π.Ο.Φ.Επ.Α. (pofepa.gr): Οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 9:30 με τα ομαδικά αγωνίσματα και τα ατομικά των κατηγοριών ανεξαρτήτων 18-39 ετών, 65-69 και βετεράνων 60-64 και θα συνεχιστούν το μεσημέρι με τις κατηγορίες Ανεξαρτήτων 50-59, 60-64 και ανεξάρτητων – βετεράνων γυναικών. Όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες διεξάγονται την Κυριακή με ώρα έναρξης 9:30.

Επίσης, για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθούν αγώνες «παρηγοριάς» σε όλες τις κατηγορίες, η συμμετοχή στους οποίους είναι υποχρεωτική, με την έννοια πως θα αφαιρούνται βαθμοί ήττας από τους πίνακες αξιολόγησης του Π.Ο.Φ.Επ.Α. σε όσους δεν συμμετάσχουν.

Οι ηλικιακές κατηγορίες στο απλό είναι:

ΑΝΕ 18-39 ετών

ΑΝΕ 40-49

ΑΝΕ 50-59

ΑΝΕ 60-64

ΑΝΕ 65-69

ΑΝΕ 70+

ΓΥΝ ΑΝΕ

ΒΕΤ 40-49 ετών

ΒΕΤ 50-59

ΒΕΤ 60-64

ΒΕΤ 65-69

ΒΕΤ 70+

ΓΥΝ ΒΕΤ

Το βράδυ του Σαββάτου θα λάβει χώρα η καθιερωμένη γιορτή για την απονομή των επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες των Περιφερειών και στις νικήτριες ομάδες του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η συνεστίαση θα λάβει χώρα στο εστιατόριο “Φαληριώτισσα” (Αεροπόρων 8 και Πεντέλης 10, Παλαιό Φάληρο) στις 9 το βράδυ.

Στο λινκ https://www.pofepa.gr/alpharhochiiotakappaeta/2850589?fbclid=IwAR2QaDgLtwEnpTv876o46f8lX1SBuNMsjWQ3vRdMuag03clfmDMnnxgrg_0 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά τις κληρώσεις των γκρουπ και το πρόγραμμα των αγώνων σε ατομικά και ομαδικά.

Στο κλείσιμο αυτού του πρώτου ρεπορτάζ για τους αγώνες ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. σημειώνει: «Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την παραχώρηση του γυμναστηρίου και του εξοπλισμού, τους χορηγούς, καθώς και τους εθελοντές, που καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά».

Related posts

Formula 1: Ο Ρικιάρντο σε ετοιμότητα να επιστρέψει φέτος, με την Alpha Tauri

“Μέσα” ο Τοράλ

Ντένβερ Νάγκετς – Μιγλγουόκι Μπακς 129-106: Ο Γιόκιτς και η παρέα του πήραν τη μάχη των πρωτοπόρων