offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ερυθρός Αστέρας σκορπίζει: Ο Βιλντόσα στον Παναθηναϊκό, ο Ντόμπριτς στη Βίρτους, ο Πετρούσεβ περιμένει τους Σίξερς

Κοινοποίηση

Γυρίζει σελίδα στην ιστορία του ο Ερυθρός Αστέρας, με Βιλντόσα, Καμπάσο, Ντόμπριτς να αποχωρούν και τον Πετρούσεβ να περιμένει πρόταση από τους Σίξερς.

Η σεζόν του είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, συνεχίστηκε ευχάριστα, είχε σπουδαίες προσθήκες (Βιλντόσα – Καμπάσο) και αν οι συγκυρίες ήταν λίγο πιο ευνοϊκές, ίσως ο Ερυθρός Αστέρας να είχε κλείσει θέση στην οκτάδα της EuroLeague και στα playoffs.

Η περίοδος 2022/23 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/6) με ήττα στη Σταρκ Αρένα από την Παρτίζαν και από το πρωί της Παρασκευής (23/6) η ομάδα του Βελιγραδίου γυρίζει σελίδα στην ιστορία της.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα συνεχίσει στον πάγκο, όμως το ρόστερ θα χρειαστεί πολλή δουλειά καθώς οι κορυφαίοι παίκτες του αποχωρούν για άλλες πολιτείες.

Ο Λούκα Βιλντόσα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θεωρείται θέμα χρόνου, ο Φακούντο Καμπάσο έχει δώσει τα χέρια της Ρεάλ και θα γυρίσει στη Μαδρίτη, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεβ περιμένει την πρόταση των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς που τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 50 του NBA Draft 2021 και σκέφτονται να τον βάλουν στο ρόστερ τους ως συμπληρωματικό ψηλό, πίσω από τον Τζοέλ Εμπίντ.

Από εκεί και πέρα, ο Όγκνιεν Ντόμπριτς θα μετακομίσει στη Μπολόνια για χάρη της Βίρτους, από την οποία πάντως είναι πολύ πιθανό ο Ερυθρός Αστέρας να πάρει παίκτη. Τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο ο πρόεδρος του συλλόγου είχε υποσχεθεί πριν από μερικούς μήνες.

Γενικώς ο Ιβάνοβιτς θα έχει αρκετή δουλειά για να φρεσκάρει το ρόστερ, θέλει τον Νίκολα Μίροτιτς με 2.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ξέρει ότι η μετακόμιση στη Σταρκ Αρένα θα βάλει μερικά έξτρα εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Πορόσο για να υπογράψει στους Πειραιώτες

Κολύμβηση: H Μπίνγκτζιε Λι σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα ελεύθερο

Φενέρμπαχτσε: Παπαγιάννης διετίας και επίσημα για την ομάδα του Ιτούδη