offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η αναζήτηση προπονητή, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται

Κοινοποίηση

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (5/4, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD και Live στο SPORT24) και πιθανότατα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαϊδης” την Κυριακή (9/2, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24), αλλά ταυτόχρονα οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη ημέρα της πειραϊκής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν περιορίζεται μόνο στις γνωστές για εκείνον αγορές τα τελευταία χρόνια, δηλαδή της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, αλλά και σε άλλες με σκοπό την ανεύρεση προπονητή που θα αποτελέσει μόνιμη λύση και όχι προσωρινή.

Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι είχαν βρεθεί πάλι σε παρόμοια θέση τη σεζόν 2017-18 και είχαν ανακοινώσει, τότε, την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς τον Απρίλιο του 2018, ο οποίος παρέμεινε στον κόκκινο πάγκο μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Το ζήτημα για τον Ολυμπιακό είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή, με έναν τεχνικό που θα ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, που θα μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Διότι, η πειραϊκή ομάδα θα χρειαστεί σημαντικές αλλαγές το καλοκαίρι, να μπουν πάλι στέρεες βάσεις, όπως θα χρειαστεί ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις με παίκτες υψηλού επιπέδου.

Πέφτουν πολλά ονόματα στο τραπέζι
Όλα όμως ξεκινούν από τον προπονητή. Εκείνος είναι που θα δώσει το στίγμα και η δουλειά του είναι αυτή που θα φέρει πάλι τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που θέλει η διοίκηση και οι οπαδοί του. Σχετικά, με το ποιος θα είναι ο εκλεκτός, είναι πολύ πρόωρο να πει κανείς οτιδήποτε.

Και αυτό, διότι μπορεί να πέφτουν πολλά ονόματα στο τραπέζι, αλλά η αγορά είναι ρευστή και καθημερινά προκύπτουν νέα δεδομένα. Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της σεζόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τόσο θα προκύπτουν νέα ονόματα.

Ήδη, έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορες περιπτώσεις, από τον Μαρθελίνο, ο οποίος δίστασε τον περασμένο Σεπτέμβριο να έρθει στα μέρη μας για τον Ολυμπιακό και πρόσφατα ενεπλάκη το όνομά του από διεθνή ΜΜΕ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έως τον Ζόρζε Ζεσούς, τον Πέπε Μπορδαλάς, τον Εστεμπάν Καμπιάσο και τον Τζενάρο Γκατούζο.

Για την ώρα, οι ερυθρόλευκοι πορεύονται με τον Ζοζέ Ανιγκό μέχρι να βρουν τον κατάλληλο προπονητή που θα χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας. Μάλιστα, η πειραϊκή ομάδα έχει μπροστά της μία σκληρή μάχη, αυτή της κατάκτησης του τίτλου, καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και απομένουν ακόμη οκτώ αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους, αλλά αυτό θα χρειαστεί να βρει εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο και δη πρώτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο οποίο η νίκη φαντάζει μονόδρομος.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Η Σαλαμίνα μετατρέπει σε μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Ρεάλ – Οσασούνα 2-1: Κυπελλούχος Ισπανίας για 20ή φορά με ήρωα τον Ροντρίγκο

Miami Open: Το βράδυ η μάχη του Τσιτσιπά με τον Χατσάνοφ στον δρόμο για τα προημιτελικά