offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της με την αγορά του Πινέδα, υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2027

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού, ο οποίος υπέγραψε έως το 2027.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Η Ένωση νωρίς το πρωί του Σαββάτου (1/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Μεξικανού μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Η ΑΕΚ μάλιστα στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει το deal, ως τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ένωσης, καθώς κατέβαλε το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα ΜΜΕ του Μεξικού έγραψαν από τα ξημερώματα του Σαββάτου πως η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Θέλτα, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες οι ιθύνοντες της ομάδας του Βίγκο ενημέρωσαν τον Ράφαελ Μπενίτεθ ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πινέδα.

Η παραμονή του Μεξικανού πολυεργαλείου ήταν μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα, αφού ο πολυθεσίτης Πινέδα είχε δώσει πολλές λύσεις φέτος, παίζοντας ακόμα και ως δεξιός μπακ όταν του ζητήθηκε.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!”.

Related posts

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε καθαρισμό στο αριστερό γόνατο: Τα δεδομένα για την Εθνική και η ανάγκη για ξεκούραση

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Κόντρα στο Μαυροβούνιο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν στις 15:00 τα εισιτήρια με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο