offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Δεν ανανεώνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Κοινοποίηση

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε “φρεσκάρισμα” στο κέντρο της άμυνας και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας.

Ύστερα από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν. Οι ιθύνοντες την ομάδα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση στο κέντρο της άμυνας και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, με αποτέλεσμα ο 35χρονος στόπερ να μην χωράει στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν.

Ο Παπασταθόπουλος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους ερυθρολεύκους (2021, 2022), ενώ συνολικά πραγματοποίησε 94 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.

Στην προπόνηση ο Κασάμι

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή (27/06) προπόνηση βρέθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι, παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Προφανώς ο 30χρονος Ελβετός θα περάσει από τα… ραντάρ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Ισπανός θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα του προταθεί ή όχι νέο συμβόλαιο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ στον δεύτερο γύρο του Madrid Open

Αγκουέρο: “Ο Λαπόρτα πρέπει να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μέσι”

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ των Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής