offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Με φόρα από το διπλό της Τούμπας στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες απέναντι στον Βόλο στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό (5/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό στην Τούμπα θέλει να δώσει η ΑΕΚ, αυτή τη φορά στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (5/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έχοντας στο πλευρό της τον κόσμο της. Έναν κόσμο που αναμένεται να έχει βροντερή παρουσία, όπως έγινε και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας.

Πολύς χρόνος για προπονήσεις δεν υπήρχε, όμως ο Αλμέιδα φρόντισε να περάσει το μήνυμα στους παίκτες προκειμένου να βλέπουν το παιχνίδι ως το κρισιμότερο μέχρι το επόμενο, όπως δήλωσε στην COSMOTE TV. Άλλωστε ο Βόλος έδειξε και στη Λεωφόρο ότι κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμήσει.

Το παρών στο θεσσαλικό γήπεδο θα δώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα και με την παρουσία του δείχνει ότι τους στηρίζει.

Με τη νίκη στον Βόλο η ΑΕΚ θα παραμείνει στην κορυφή και από εκεί και πέρα θα δει τις πιθανές απώλειες που θα έχουν οι άλλοι διεκδικητές του τίτλου, καθώς δεδομένα τουλάχιστον ένας εκ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα χάσει έδαφος από τη μάχη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενδεχομένως και ο Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα προβλήματα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι πολλά, καθώς αρκετοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νορντίν Άμραμπατ αποκόμισαν θλάσεις από το ντέρμπι της Τούμπας και δεν υπολογίζονται για τα ματς ως το Πάσχα (με Βόλο, Άρη και Ολυμπιακό για το Κύπελλο), ενώ ο Γάλλος μπακ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στις 22 Απριλίου.

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Μουκουντί και Φαν Βέερτ, οι οποίοι όμως θα επιστρέψουν πιο σύντομα, ενδεχομένως και από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. Απρόοπτο προέκυψε και με τον Μήτογλου, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή επέστρεψε ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε μια επέμβαση ρουτίνας στην καρδιά του την Κυριακή, αλλά προπονήθηκε την Τρίτη και μπήκε στην αποστολή.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα τα “κουκιά” για την ενδεκάδα είναι μετρημένα κυρίως ως προς το αμυντικό κομμάτι. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Γιώργος Αθανασιάδης. Οι Βίντα και Τζαβέλλας θα αγωνιστούν για άλλο ένα παιχνίδι ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Ρότα στα δεξιά και ένας εκ των Μοχαμάντι και Χατζισαφί θα καλύπτει τη θέση στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, είναι όλα ανοικτά ως προς την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κέντρο και τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Αργεντινός τεχνικός ενδέχεται να προχωρήσει και σε μια διαχείριση του ρόστερ, καθώς θα δώσει τρία παιχνίδια σε επτά μέρες. Ένα ακόμα κλειδί για την ενδεκάδα είναι και η θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Πινέδα, ο οποίος δεν προβλέπεται να είναι εκτός.

Ο Μεξικανός μπορεί να αγωνιστεί είτε στην κορυφή όπως και στα πρώτα τρία ματς των playoffs είτε στα αριστερά είτε στον άξονα, θέση που έπαιζε στον πρώτο γύρο. Το πιθανότερο είναι ότι οι Σιμάνσκι και Γιόνσον θα αγωνιστούν στον άξονα, ο Αραούχο θα είναι ένας εκ των δύο της κορυφής και τέλος οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Γκαρσία διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Καράτε: Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Τζάνος, για το χάλκινο Μαστρογιάννης και Χρυσοπούλου

Παναθηναϊκός: “ΟΚ” και οι Ιωαννίδης, Σάρλια, όλοι μέσα για τον μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» κυριαρχία στην στατιστική και τα αμυντικά ρεκόρ