offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη – Βοντρούσοβα 2-0: Άνετα η Μαρία στα ημιτελικά του Berlin Open

Κοινοποίηση

Καταιγιστική η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) στα προημιτελικά του Berlin Open, επιβλήθηκε με 2-0 (7-6, 6-1) της Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς (Νο23).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Berlin Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζορίστηκε για ένα σετ κόντρα στην Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53), αλλά στο δεύτερο σετ ήταν ισοπεδωτική και προκρίθηκε με 2-0 (7-6, 6-1) στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς (Νο23), που επιβλήθηκε με 2-0 (6-2, 7-6) της Ελίνα Αβενισιάν (Νο.81) στον άλλο προημιτελικό.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά, κάνοντας break μόλις στο πρώτο game, ξεφεύγοντας με 2-0. Η Βοντρούσοβα όμως απάντησε με δικό της break στο 4ο game και ισοφάρισε σε 2-2. Έκτοτε οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους, με το πρώτο σετ να οδηγείται σε tie break.

Εκεί, η Σάκκαρη ξεκίνησε με δύο γρήγορους πόντους για το 2-0. Η Βοντρούσοβα όμως πήρε τους έξι από τους επόμενους εφτά πόντους και είχε σετ πόιντ με το σκορ στο 3-6. Η Σάκκαρη όμως έδειξε χαρακτήρα κάπου εκεί, άντεξε στην πίεση της Τσέχας και έκανε την ανατροπή, πήρε το tie-break με 9-7 και μαζί το πρώτο σετ (7-6).

Στο δεύτερο σετ η Μαρία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τσέχα αντίπαλό της. Έφτασε κοντά στο break στο 2ο game, έκανε break στο 4ο game και ξέφυγε με 3-1, έκανε νέο break λίγο αργότερα για το 5-1 και κράτησε το σερβίς της, κατακτώντας με 6-1 το δεύτερο σετ και μαζί την πρόκριση.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν θα στείλει ξανά διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα

Με πολλές ελληνικές διακρίσεις η αυλαία του Βαλκανικού πρωταθλήματος

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Κυριακής