offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Η Περιφέρεια τις δυνατές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα – Με Τσιόκα, Βλοτινό και τρεις ξένους αθλητές

Κοινοποίηση

Σωματεία της Περιφέρειας πραγματοποίησαν τις σημαντικότερες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, που άρχισε στις 11/12/23 και έληξε στις 02/01/24. Η Επιτροπή Μεταγραφών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, όπου προεδρεύει ο α’ αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Ευάγγελος Τέρπος, συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 04/01 κι αργότερα εξέδωσε το σχετικό πρακτικό. Η δεύτερη μεταγραφική περίοδος, που για πρώτη φορά στα χρονικά εμφανίζει το άθλημα στη χώρα, δεν επιφύλαξε μεγάλη κινητικότητα, ωστόσο είχε δυνατές προσθήκες, κυρίως για σωματεία από τη Δυτική Ελλάδα/Πελοπόννησο από την Α2 κατηγορία ανδρών και τη Β’ Εθνική ανδρών! Όλες οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου αφορούν άνδρες.  Από την Ελλάδα ξεχωρίζουν οι μετακινήσεις των σπουδαίων διεθνών αθλητών του κοντινού παρελθόντος Γιάννη Βλοτινού και Ντανιέλ Τσιόκα και από το εξωτερικό η έλευση δύο Σέρβων αθλητών (Γέφτοβιτς, Οτσόκολιτς) κι ενός Ισραηλινού (Τάουμπερ)! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πρακτικό της Επιτροπής Μεταγραφών στο λινκ https://shorturl.at/cnoT2.

Στη Β Εθνική Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου ο πρωτοπόρος ΑΟ Ξυλοκάστρου έβαλε στο δυναμικό του τον αμυντικό Ντανιέλ Τσιόκα, πρώην πρωταθλητή Ελλάδας και «χάλκινο» στο διπλό μικτό ανδρών-γυναικών σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στην ίδια κατηγορία ο 2ος της βαθμολογίας ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκη ενισχύεται με τον Γιάννη Βλοτινό τον ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων στο απλό ανδρών (14) και βασικό αθλητή, όπως και ο Τσιόκας, στην πορεία της εθνικής ομάδας μέχρι την ιστορική 6η θέση στον κόσμο το 1997. Επίσης από τη Β Εθνική Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου ο 3ος της κατάταξης Ποσειδών Λουτρακίου πρόσθεσε στο ρόστερ του τον διεθνή Ισραηλινό Μίκαελ Τάουμπερ.

Επίσης από την Πελοπόννησο και την Α2 εθνική κατηγορία ανδρών ο Ίφιτος Πατρών συμφώνησε με τον πολύ γνώριμο και στους Έλληνες φίλους του αθλήματος διεθνή Σέρβο Μάρκο Γέφτοβιτς. Τέλος, στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας ο ΑΣ Μανιακών Καστοριάς Κένταυρος, που μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση, πρόσθεσε στο ενεργητικό του τον πολύ αξιόλογο Σέρβο Ντέγιαν Οτσόκολιτς, ο οποίος επίσης έχει συνεργαστεί ξανά με ελληνικές ομάδες.

Related posts

Δύο χρυσά μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα παίδων ο Κοσμάς, πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό κορασίδων η Qi Xinyu

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη μάχη με τον Αλκαράθ

Πέθανε ο Παύλος Μυροφορίδης