offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη – Κορνέ 2-0: Πήρε ρεβάνς η Ελληνίδα τενίστρια με άνετη πρόκριση στο δεύτερο γύρο στο Βερολίνο

Κοινοποίηση

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) επικράτησε εύκολα της Αλίζ Κορνέ (Νο72) με 2-0 σετ (6-4, 6-2) στο Βερολίνο και πήρε μια άτυπη εκδίκηση για την ήττα της πριν λίγες μέρες στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη (No8) επικράτησε της Αλίζ Κορνέ (No72) στον πρώτο γύρου του 500αριού τουρνουά του Βερολίνου με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε εκδίκηση για την ήττα της πριν από λίγες μέρες στο Νότιγχαμ.

Για να φτάσει η Σάκκαρη στη νίκη, χρειάστηκε να σβήσει τα 13 από τα 15 break-points της Κορνέ, ενώ η ίδια τελείωσε την αναμέτρηση με 5 στα 9 break-points, αλλά και με 35 αβίαστα λάθη, τα 21 εξ’ αυτών στο πρώτο σετ.

Σε αντίθεση με την προ ημερών αναμέτρηση των δύο στην Αγγλία στο Βερολίνο η Σάκκαρη ήταν αυτή που μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, πήρε κεφάλι από την αρχή και έφτασε στο 4-1, με την Κορνέ να κάνει την αντεπίθεση της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει το πρώτο σετ με 6-4.

Η Σάκκαρη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έπαιξε ακόμα καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, όπου έκανε και τρία μπρέικ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-2 και στη νίκη – πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά στην γερμανική πρωτεύουσα.

Στους “16” του τουρνουά η Ελληνίδα τενίστρια θα βρει απέναντι της την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (Νο70) από τη Λευκορωσία η οποία απέκλεισε τη Βικτόρια Αζαρένκα επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Οι δυό τους θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Εμπαπέ: Η εκδικητική συμπεριφορά στην Παρί και η ξεκάθαρη θέση του για την πρόταση της Αλ Χιλάλ

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η Digicom έδωσε την έγκριση για το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ, υπογράφεται η σύμβαση και αρχίζουν τα έργα στο Βοτανικό

Η ομιλία του Ανιγκό μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: “Αν μείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο”