offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Η Φενέρμπαχτσε δεν αστειεύεται και πιέζει για τον Παπαγιάννη

Κοινοποίηση

Σπουδαίο ποσό έχει ρίξει η Φενέρμπαχτσε στο τραπέζι του Γιώργου Παπαγιάννη, για να τον πείσει να μετακομίσει από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη.

Τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν και η offseason αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά μία άγρια ομορφιά, με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να κυνηγούν η κάθε μία τους δικούς της στόχους. Ένας τέτοιος είναι για τη Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έχει βγει στην αγορά ως free agent, αλλά δεν αγχώνεται για να βρει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers την Παρασκευή 23/6, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Έλληνα σέντερ για να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τον έχει ψηλά στη λίστα του για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός πρόσφερε 1.2 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, με τον Παπαγιάννη να παίρνει τον χρόνο του για να καθαρίσει το μυαλό του πριν αποφασίσει που θα παίζει από την περίοδο 2023/24 κι έπειτα.

Προς το παρόν, ο διεθνής σέντερ βρίσκεται στις ΗΠΑ για να κάνει ατομικές προπονήσεις και να εξερευνήσει την πιθανότητα να βρει κάτι που να τον καλύπτει στο ΝΒΑ -οικονομικά και αγωνιστικά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Κρατάει τα σκήπτρα στην Α1 κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών ο Ολυμπιακός

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι “τα έψαλε” στον Φάτι στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Γιουνάιτεντ

Ο Νίκολα Μίροτιτς κλείνει την πόρτα της Ελλάδας και βάζει φωτιά σε δύο ομάδες