offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Η Αλ Χιλάλ πιέζει για Μπέρναρντο Σίλβα, του δίνει 87 εκατ. ευρώ ετησίως

Κοινοποίηση

Η Αλ Χιλάλ εντείνει τις προσπάθειές της να πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και σύμφωνα με την Daily Mail τού προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 87 εκατ. ευρώ.

Αν κι η Αλ Χιλάλ δεν κατόρθωσε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβίαέκλεισε τον Ρούμπεν Νέβες, και πλέον πιέζει για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Μάλιστα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους επιστράτευσαν πρόταση με υψηλές αποδοχές, που θα αποφέρει στον 28χρονο Πορτογάλο ετήσια 87 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Θυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει θέσει τον Σίλβα ως έναν εκ των κορυφαίων μεταγραφικών στόχων της για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Μάντσεστερ Σίτι ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Μάρκο Βεράτι και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Σίλβα αγωνίζεται στη Σίτι από το 2017 και έχει συμβόλαιο μαζί της έως το 2025. Ο Πορτογάλος μέσος έχει αγωνιστεί σε 306 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 55 γκολ και 59 ασίστ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Τουρκία, με φόντο την τετράδα στο EuroBasket U20

Χορηγική συμφωνία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον όμιλο KOUSgroup – Ζωντανά η μεγάλη αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Α1 ανδρών

Formula 1: Ριζικές αλλαγές στη McLaren, από τη Ferrari ο ένας από τους τρεις τεχνικούς διευθυντές