offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Με απουσίες και στη Ρόδο

Κοινοποίηση

Νέιτ Γουόλτερς, Ματέους Πονίτκα και Ματ Τόμας εξακολουθούν να βρίσκονται στα πιτς λόγω τραυματισμών, με τον Παναθηναϊκό να αναχωρεί με απουσίες για τη Ρόδο.

Μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έκανε μία προπόνηση και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Ρόδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό (04/04, 19:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο πλαίσιο εξ αναβολής αναμέτρησης για την Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης είδε τους Νέιτ Γουόλτερς (τενοντίτιδα στο γόνατο), Ματέους Πονίτκα (διάστρεμμα) και Ματ Τόμας (ενοχλήσεις στη μέση) να μένουν εκτός του ομαδικού προγράμματος. Ούτε ο Πολωνός φόργουορντ, ούτε ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ θυμίζουμε ότι ο Τόμας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι έχουν ακόμα μπροστά τους το εντός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (07/04, 21:00) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague και μένει να φανεί αν και ποιοι εκ των τραυματιών θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Formula 1, GP Βρετανίας: Απόλυτος κυρίαρχος ο Φερστάπεν και στο Σίλβερστοουν

Κορακάκη: Χρυσή στα 10μ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού

Erasmus+ SENS: Eνημερωτική ημερίδα για τον Οικολογικό Αθλητισμό