offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Παίκτης της εβδομάδας ο Ράπτης στο Big South Conference

Κοινοποίηση

Καλύτερος παίκτης της εβδομάδας στην περιφέρεια Big South Conference αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο οποίος αγωνίζεται στους Radford Highlanders, την ομάδα του πανεπιστημίου του Ράντφορντ.

Στην επιβλητική νίκη που πέτυχε το Ράντφορντ την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην ομάδα του Tennessee Tech με 6-1, ο Ράπτης βοήθησε τα μέγιστα, παραμένοντας αήττητος.

Στο μονό, δεν έχασε καθόλου χρόνο Έλληνας τενίστας, που διανύει την 4η σεζόν του στην ομάδα και στο πανεπιστήμιο, κερδίζοντας τον αντίπαλό του, Masafret Pol, με 6-3, 6-2.

Προσέφερε τη βοήθειά του και στο διπλό, όπου παίζει μαζί με τον επίσης Έλληνα, Δημοσθένη Ταραμονλή, κερδίζοντας τους Elias Grubert και Paulo Ramos Martin με 6-4.

Στη συνέχεια, στη νίκη των Highlanders επί του Jacsonville State με 5-1, ο Ράπτης και ο Ταραμονλής δεν έχασαν ούτε ένα game από τους Lucius Soller και Xavier Sarda Marti με 6-0. Στο μονό, σε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Matei Victori Palcau, o Κωνσταντίνος πήρε τη νίκη με 6-2, 3-6, 7-6 (4).

Γι’ αυτά τα αποτελέσματα, ο Ράπτης πήρε το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας από την Big South Conference, μια από τις δυνατότερες περιφέρειες στο κολεγιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Να σημειωθεί, πως τόσο ο Ράπτης όσο και ο Ταραμονλής, συνέχισαν να συνεισφέρουν στο νικηφόρο σερί της ομάδας τους, που χθες συνέτριψε με 7-0 και το πανεπιστήμιο του Longwood.

Στο διπλό, οι δυο Έλληνες τενίστες έχασαν μόνο ένα game στο σετ που έπαιξαν με τους Guillermo Cagigas και Luis Reis, ενώ στα μονά ο Δημοσθένης επικράτησε του Cagigas με 6-3, 7-6 (2) και ο Κωνσταντίνος νίκησε τον Ernest Rocabert με 6-1, 6-4.

Related posts

Με δύο αγόρια και δύο κορίτσια η Ελλάδα στο Mediterranean Cup Under 12 στο Σαν Μαρίνο

Βλαχοδήμος: “Σκεφτόμαστε τον όμιλο που είμαστε τώρα, όχι τη δεύτερη ευκαιρία στο Nations League”

Formula 1: Το πρόγραμμα για το 2024