offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε για 2+1 χρόνια ο Γκιντογκάν

Κοινοποίηση

Μετά από επτά μαγικά χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι όπου σάρωσε τους τίτλους ο Ιλκάι Γκιντογκάν γύρισε νέα σελίδα στην καριέρα του, με τον Γερμανό διεθνή μέσο να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Η Premier League και η Μάντσεστερ Σίτι απογείωσαν την καριέρα του Ιλκάι Γκιντογκάν την τελευταία επταετία και τώρα είναι έτοιμος για μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του. Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, με τον Γερμανό διεθνή μέσο να παίρνει την απόφαση να αποχαιρετήσει τους πολίτες και τους μπλαουγκράνα να τον πείθουν να αποδεχτεί την πρότασή τους.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη τα τελευταία 24ωρα και το μόνο που έμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που έγινε, με τον Γκιντογκάν να περνάει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις στο Μόναχο και εν συνεχεία να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών, με οψιόν επέκτασής του και για τρίτο χρόνο.

Μάλιστα, η διοίκηση του καταλανικό συλλόγου είδε την ισπανική Liga να της ανάβει το πράσινο φως για τη μεταγραφή, κάτι που σημαίνει πως όχι απλά ολοκληρώθηκε η συμφωνία αλλά ο 32χρονος έχει εγγραφεί κανονικά στην ομάδα ως νέα προσθήκη και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Όπως αποκάλυψε δε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο συμβόλαιο του Γκιντογκάν με την Μπαρτσελόνα έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Λίβερπουλ: Ο Λουίς Ντίας «σπάει» τη σιωπή μετά την απαγωγή του πατέρα του

Η Ξένια Στάθη γενική γραμματέας ΕΦΟΕπΑ

Roland Garros: Ο Τζόκοβιτς δεν χάνει ποτέ στον πρώτο γύρο