offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας στον Μαγκλογιάννη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ΑΕΚ – Ιωνικός

Κοινοποίηση

Ο ΕΣΑΚΕ αρνείται μέχρι στιγμής να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του διαιτητή Στέφανου Μαγκλογιάννη, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στον αγώνα της Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό τον περασμένο Νοέμβριο.

Ήταν 19 Νοεμβρίου 2022 όταν ο διαιτητής Στέφανος Μαγκλογιάννης τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη αχίλλειου τένοντα) στην σύρραξη που έγινε στο φινάλε του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την Basket League, όταν προσπάθησε να σταματήσει τον Χάμιλτον των Νικαιωτών. Ο Έλληνας διαιτητής υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση. Περιμένει όμως ακόμα τον ΕΣΑΚΕ να ανταποκριθεί στο αίτημά του να καλύψει τα έσοδα νοσηλείας του.

Ο Στέφανος Μαγκλογιάννης εγχειρίστηκε για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η ίδια η επέμβαση, καθώς και όσα ακολούθησαν (έξοδα νοσηλείας, ιατρικά προϊόντα, φυσιοθεραπείες, επισκέψεις ιατρού) στοίχισαν συνολικά 7.000 ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος (4.803 ευρώ για την ακρίβεια) να καλύπτεται από την ιδιωτική ασφάλεια του Έλληνα ρέφερι.

Τα υπόλοιπα 2.197 ευρώ όμως ο Στέφανος Μαγκλογιάννης υποχρεώθηκε να τα καλύψει μόνος του. Συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα έστειλε στον ΕΣΑΚΕ για να αποζημιωθεί πριν από περίπου έναν μήνα. Ο ΕΣΑΚΕ ωστόσο αρνείται να καλύψει τα έξοδα, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας διαιτητής τραυματίστηκε ενώ διήυθυνε αγώνα της Basket League, που γίνεται υπό την αιγίδα του.

Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν αποτελεί μεγάλο έξοδο για την διοργανώτρια αρχή της Basket League, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μαγκλογιάννη, ο οποίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και στο διάστημα που είναι τραυματίας δεν είχε την δυνατότητα να ασκήσει κανένα από τα δύο επαγγέλματά του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Η Μπαρτσελόνα σπρώχνει τον Νίκολα Μίροτιτς προς τη Μονακό ή την Αρμάνι

Δύο Έλληνες Διεθνείς Κριτές Powerlifting στα IBSA World Games 2023

Formula 1: Η Aston Martin ονειρεύεται νίκη του Αλόνσο στο Μονακό