offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός για τα 13 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία: “Γέμισε χρυσές σελίδες την ασύγκριτη ιστορία μας”

Κοινοποίηση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 13 χρόνια ως ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί με ανάρτηση γι’ αυτή τη χρυσή περίοδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, έκλεισε 13 χρόνια από τότε που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Η ομάδα τον ευχαρίστησε με μία ανάρτηση στα social media γι’ αυτή τη “χρυσή” περίοδο που με τον ίδιο στο τιμόνι πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις.

Τη διοίκηση την ανέλαβε το 2010 και έκτοτε έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο την κατάκτηση 14 τίτλων, εκ των οποίων 10 πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα.

“2010-2023: 13 χρόνια γεμάτα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μεγαλείο, αμέτρητους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια περίοδος που γεμίζει χρυσές σελίδες την ασύγκριτη ιστορία μας και μας γεμίζει ευθύνη, αλλά και δύναμη να σηκώσουμε την Ερυθρόλευκη σημαία ακόμα ψηλότερα! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!”.

“Η σημερινή μέρα είναι ημέρα γιορτής για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς πριν από 13 χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ένωσε τις δυνάμεις του με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Ο πρόεδρος, ένας ηγέτης με όραμα, αποφασιστικότητα και αφοσίωση στην Ιστορία του Ολυμπιακού, έχει βάλει τα θεμέλια ώστε το μεγαλείο του συλλόγου να “ταξιδεύει” και εκτός των συνόρων.

Οι 108 τίτλοι με τα 10 ευρωπαϊκά του Ερασιτέχνη στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα, φέρουν την υπογραφή του.

Ένας αριθμός που “εκτοξεύεται” μαζί με τους 14 του ποδοσφαίρου στους 122 τίτλους και αναδεικνύει την τεράστια συμβολή του στο σπουδαίο επίτευγμα των 302 τίτλων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα από την ίδρυση του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου.

Η ανιδιοτέλεια και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Στα καλύτερα που έρχονται!”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο 8-12: Άντεξαν δύο οκτάλεπτα οι Μπέμπηδες κόντρα στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα

Θλάση ο Τοράλ

Μεγάλο φαβορί στον Βόρειο ο Πανσερραϊκός, μάχη τριών ομάδων για την πρωτιά στο Νότιο