offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ιμπραχίμοβιτς είπε οριστικό αντίο στο ποδόσφαιρο με μία συγκινητική αναφορά στον Ραϊόλα

Κοινοποίηση

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θέλησε να πει επίσημα αντίο στον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω ανάρτητής του στα social media, με τον 41χρονο Σουηδό φορ να αναφέρετα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε και να κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα.

Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για την Μίλαν (εντός έδρας με την Βερόνα) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέλεξε όχι απλά να πει αντίο στους φίλους του ροσονέρι αλλά και σε όλους τους φιλάθλους ανεξαιρέτως, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από τη δράση, βάζοντας τέλος σε μία σπουδαία καριέρα 20 και πλέον ετών.

Αυτό έγινε μέσω μίας συγκινητικής τελετής που διοργάνωσαν για εκείνον οι Μιλανέζοι, με τον Σουηδό επιθετικό να θέλει πάντως να αποχαιρετήσει το φίλαθλο κοινό για ακόμη μία φορά την Παρασκευή (16/06), μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Εκεί μίλησε για όλες τις ομάδες των οποίων φόρεσε τη φανέλα όλα αυτά τα χρόνια, με τον “Ίμπρα να κάνει και μία ξεχωριστή αναφορά στον αδικοχαμένο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, που ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εκείνον σε νεαρή ηλικία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιμπραχίμοβιτς:

“Άρχισε με ένα όνειρο. Ένα όνειρο που μεταμορφώθηκε από απίθανο σε πιθανό. Γεννήθηκα στο Μάλμε, έγινα μεγάλος στο Άμστερνταμ και πιο σοφός στο Τορίνο. Έγινα ένα λιοντάρι στην Βαρκελώνη. Μεγάλωσα στο Μιλάνο και είδα νέες προοπτικές στο Παρίσι.

Κέρδισα αντοχές στο Μάντσεστερ και διασκέδασα στο Λος Άντζελες. Και έπειτα βρήκα επιτέλους ειρήνη στη νέα πατρίδα μου, στο Μιλάνο. Φτιάχτηκα από εσάς.

Και η κληρονομιά που ελπίζω να αφήσω πίσω είναι όλοι οι νέοι Ζλάταν που φτιάχτηκαν από μένα. Όλοι εκείνοι που έχουν την καρδιά ενός λιονταριού. Όλοι εκείνοι που έχουν την φλεγόμενη φωτιά στα μάτια τους.

Όλοι αυτοί που αντιλαμβάνονται πλήρως ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Ευχαριστώ για όλα. Μίνο, τα καταφέραμε! Η βόλτα τελείωσε. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι. Μου λείπετε Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Μίλαν”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Πορόσο για να υπογράψει στους Πειραιώτες

Λύγισε με 3-2 η Μπογκόρια από τη Νόι Ουλμ, έχασε ευκαιρίες για μεγάλες νίκες ο Γκιώνης

Super League 2 – Α’ όμιλος: Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβηκε δεύτερη μετά τη νέα ήττα της ΑΕΛ