offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Final Four 2023: Ο Πουαριέ της Ρεάλ κατά 99% δεν θα αγωνιστεί

Κοινοποίηση

Ο Βενσάν Πουαριέ δεν θα μπορέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αγωνιστεί στο Final Four 2023 της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο Τσους Ματέο κατά τη διάρκεια της Media Day της βασίλισσας.

“Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε δύναμη και ενέργεια. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Κατα 99% δεν θα παίξει ο Πουαριέ. Ο Χεζόνια και ο Εντιαγέ έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο 4 απέναντι στον Μίροτιτς. Επίσης, μπορεί να βάλουμε τον Κορνελί ή τον Ρούντι, που το έχουν ξανακάνει. Ο Έλι (Εντιαγέ) ήταν πολύ καλός στο Game 5 με την Παρτίζαν, εκπλήρωσε και με το παραπάνω το ρόλο του κόντρα στον ΛεΝτέι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Μάριο, για τον τρόπο που δουλεύει και το πνεύμα του.

Ευρωλίγκα στο pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές | 21+

Είμαστε κοντά στον στόχο, αλλά και μακριά. Πιο κοντά από πριν πάντως. Προερχόμαστε από κάτι όμορφο. Μας έδωσε μεγάλη τόνωση στο ηθικό η επιστροφή από το 0-2. Ονειρευόμαστε να βρεθούμε στον τελικό, πρώτα όμως πρέπει να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα'”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ρεάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος ψηλός υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, πιέστηκε για να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs με την Παρτίζαν, αλλά έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνείται να ανεβάσει την προσφορά για Μάουντ μετά το τρίτο “όχι” της Τσέλσι

Basket League: Θα ισχύει και στα playoffs το καθεστώς των 6+1 ξένων την σεζόν 2023/24

NBA, Μπακς: Ο Τζεβόν Κάρτερ απέρριψε τα 2.2 εκατομμύρια του Μιλγουόκι, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κρις Μίντλετον