offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

NBA, Μπακς: Ο Τζεβόν Κάρτερ απέρριψε τα 2.2 εκατομμύρια του Μιλγουόκι, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κρις Μίντλετον

Κοινοποίηση

Όπως ο Κρις Μίντλετον, έτσι και ο Τζεβόν Κάρτερ έκανε opt-out από το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς, αναζητώντας κάτι καλύτερο από τα 2.2 εκατομμύρια δολάρια που θα αποκόμιζε τη σεζόν 2023/24.

Ο Τζεβόν Κάρτερ ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο Κρις Μίντλετον, παίρνοντας την αναμενόμενη απόφαση και κάνοντας opt-out από το συμβόλαιό του με τους Μπακς, αφού τη σεζόν 2023/24 θα έβρισκε μόλις 2.2 εκατομμύρια δολάρια στο Μιλγουόκι.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Κάρτερ ανέβασε αρκετά την αξία του, μέσα από τις επιδόσεις του, μετρώντας 8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 42.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής, έχοντας τον ρόλο του back up του Τζρου Χόλιντεϊ.

Η απόφασή του να απορρίψει τα 2.2 εκατομμύρια δολάρια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποχωρήσει από το Fiserv Forum, αφού μπορεί να διεκδικήσει καλύτερους οικονομικούς όρους – και μία μακροχρόνια συμφωνία – με τους Μπακς, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν και πόσο θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ATP Rankings: Η μάχη για το Νο1 πριν το Roland Garros

Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης Πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 στα 79κ ελευθέρας

Καραπαπάς: “Η Super League θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία, ό,τι και να λένε”