offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνταλος: “Το φετινό πρωτάθλημα 100 φορές καλύτερο από του 2018”

Κοινοποίηση

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής ΑΕΚ, ενώ σήκωσε την κούπα μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι καλύτερο με του 2018. Ο ίδιος πίστεψε στον τίτλο από την αρχή της σεζόν, ενώ ο Αθανασιάδης το πίστεψε όταν έγινε το διπλό στο Καραϊσκάκης με την γκολάρα του Μάνταλου.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Σαν να είναι η πρώτη φορά. Αυτή η χρονιά είναι ένα φλασμπάκ. Τι έγινε το καλοκαίρι, το γήπεδο, η ομάδα, τι έγινε πέρυσι.. Είναι το πιο απολαυστικό από κάθε άλλο, αν το σύγκρινα με τον προηγούμενο θα σου έλεγα ότι είναι 100 φορές καλύτερο”.

Ενώ ο Αθανασιάδης σχολίασε: “Είναι το πρώτο μου με την ΑΕΚ, είναι μαγικό. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για το πότε πίστεψε ότι η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: “Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό. Μετά τον Άρη λέγαμε το πήραμε, αλλά αυτή η ομάδα είχε πίστη από το πρώτο μέχρι και το σημερινό παιχνίδι”.

Ο Αθανασιάδης πρόσθεσε: “Το πίστεψα μετά το 1-3 με τον Ολυμπιακό και την γκολάρα που έβαλε ο Πέτρος”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκαν Κάναν και Σίκμα

Το σήκωσε η Μάρθα στην Αμιάν

Μπήκε σε φουλ ρυθμούς ο Σιμάνσκι