offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Καπράλος: “Υπέρ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό η ΕΟΕ, πήραμε τις διαβεβαιώσεις που θέλαμε”

Κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δήλωσε ότι από την στιγμή που η ΕΟΕ πήρε τις διαβεβαιώσεις που ζητούσε για τους αθλητές των ερασιτεχνικών αθλημάτων δεν είχε λόγο να διατηρήσει τα ασφαλιστικά μέτρα, προσθετοντας ότι η Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν υπέρ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κι έτσι θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (3/5, 14:00) το Δ.Σ για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Και ο Σπύρος Καπράλος επανέλαβε ότι το μόνο που ενδιέφερε από την αρχή την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ήταν να μην μείνουν άστεγοι οι αθλητές των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΟΕ, από την στιγμή που η κυβέρνηση εγγυήθηκε ότι θα βρεθεί λύση για τους αθλητές της ξιφασκίας, δεν υπήρχε λόγος να διατηρηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, τονίζοντας ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι υπέρ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην “πράσινη” ΚΑΕ.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΟΕ ανέφερε στην δήλωσή του:

“Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση για την παρέμβαση της. Οι διαβεβαιώσεις που πήραμε μας οδήγησαν στην απόφαση να αποσύρουμε τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση και για την ξιφασκία.

Έχω τονίσει πολλές φορές ότι η ΕΟΕ είναι υπέρ της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου από τον Παναθηναϊκό, αρκεί να μην βρεθούν στο δρόμο όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που προπονούνται καθημερινά στο ΟΑΚΑ.

Από τη στιγμή που θα βρεθεί λύση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν υπήρχε λόγος να επιμείνουμε στα ασφαλιστικά μέτρα”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Γιουβέντους: Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά

Super League: Ο Elite Γάλλος Λετεσιέ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Μπόγκναρ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Οι Σακραμέντο Κινγκς κράτησαν τον Χάρισον Μπαρνς σε καλή τιμή: Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοβ