offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δεν προπονήθηκαν Κάναν και Σίκμα

Κοινοποίηση

Χωρίς του Αϊζάια Κάναν και Λουκ Σίκμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (24/10) ενόψει του αγώνα με την Εφές  (26/10, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού δεν λέει να αδειάσει. Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στην EuroLeague, στο οποίο θα υποδεχθούν της Αναντολού Εφές (26/10, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΣΕΦ, ωστόσο, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Λουκ Σίκμα και Αϊζάια Κάναν να μένουν εκτός προπόνησης την Τρίτη (24/10). Ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ενόχληση που τον κράτησε εκτός δράσης τόσο στο ματς με την Παρτίζαν, όσο και σε εκείνο με τον Κολοσσό Ρόδου για την 4η αγωνιστική της Basket League. Σε ό,τι αφορά τον Αμερικανό γκαρντ των ερυθρολεύκων, εκείνος ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό έμεινε εκτός προγράμματος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αυγενάκης: “Αναμένουμε από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές”

Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Φενέρμπαχτσε: Νέο σίριαλ με Ντόρσεϊ