offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο άξονας γέμισε “πληγές” ενόψει ΠΑΟΚ κι ο Γιοβάνοβιτς έχει τους πάντες σε επιφυλακή

Κοινοποίηση

Οι σερί μάχες υψηλής έντασης στα playoffs ανά 3-4 μέρες και η δύναμη μαζί στην οποία πήγε ο κυριακάτικος (30/4) αγώνας με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, έχουν αρχίσει να αφήνουν πλέον τα “σημάδια” τους στον Παναθηναϊκό.

Η φθορά έχει αρχίσει να γίνεται πλέον μεγάλη κι ενόψει του νέου “τελικού” που ακολουθεί την Τετάρτη (3/5, 20:00, Cosmote Sport 3HD, MatchCenter στο SPORT24) με τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί μία σειρά ζητημάτων, με επίκεντρο τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά.

Πέραν του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες με αυτή που αντίκρισε στο 85ο λεπτό και θα λείψει υποχρεωτικά απ’ τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πρόβλημα τραυματισμού έχουν τόσο οι δύο “συμπολεμιστές” του στην “σκληρή” τριάδα των χαφ, ο Ρουμπέν Πέρεθ κι ο Άνταμ Τσέριν, όσο κι ο παίκτης που αποτελεί το σταθερό back-up τους, ο Ένις Τσόκαϊ.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ αν και δεν είχε “κυκλοφορήσει” πολύ το τελευταίο 24ωρο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Είχε ενοχλήσεις απ’ την αρχή του αγώνα με την ΑΕΚ και στο 11ο λεπτό (στο πρώτο μεγάλο break που έγινε στο ματς) τα μέλη του ιατρικού τιμ του έδεσαν το πόδι, για να μπορέσει να συνεχίσει. Παρά τους πολύ έντονους πόνους, έδειξε τεράστια αυταπάρνηση κι ολοκλήρωσε τον αγώνα, σφίγγοντας τα δόντια για να αντέξει ως το φινάλε.

Ο Τσέριν δέχθηκε μία… σκληροπυρηνική κλωτσιά πόδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα και υπέφερε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 43’ η κατάστασή του άρχισε να επιδεινώνεται, έπεσε στο γήπεδο, πιάνοντας το δεξί πόδι του (λίγο πάνω απ’ το γόνατο) και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε απ’ τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο δε Ένις Τσόκαϊ, που πέρασε αλλαγή στο 72′ στη θέση του Παλάσιος κάνοντας ένα πολύ καλό και “γεμάτο” 20λεπτο, όπως καταγράφηκε, πήρε το πρωί της Δευτέρας (1/5) εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε προληπτικά, έχοντας υποστεί ελαφριά διάσειση απ’ την… κεφαλιά που δέχθηκε απ’ τον Βίντα στο 84ο λεπτό και δεν τιμωρήθηκε με το παραμικρό απ’ τον Πορτογάλο ρέφερι Ντίας, μολονότι είχε βρει πρώτος την μπάλα.

Θέλουν σαν… τρελοί να παίξουν
Και οι τρεις είναι αμφίβολοι για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Περισσότερο όλων ο Ρουμπέν που έχει καταπονηθεί πολύ και οι ενοχλήσεις στο γόνατό του ήταν πολύ έντονες τη Δευτέρα (1/5). Αντίθετα, είναι πιο πιθανή η παρουσία των Τσέριν και Τσόκαϊ, οι οποίοι (όπως κι ο Ρουμπέν) θέλουν σαν… τρελοί να παίξουν και δεν θέλουν καν να σκεφτούν πως θα χάσουν αυτό το ματς.

Ο δε Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει την αυριανή (2/5) προπόνηση στο Κορωπί, για να γίνει μία συνολική επαναξιολόγηση και των τριών τραυματισμών από το ιατρικό τιμ και να φανεί ποιοι θα είναι σε θέση να παίξουν την Τετάρτη (3/5) στον επόμενο “τελικό” του “τριφυλλιού”.

Με τον Σέρβο τεχνικό να έχει τους πάντες σε… επιφυλακή και να κρατάει stand by και τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής (σαν “8άρι”) εφόσον -λόγω των τραυματισμών- προκύψει αναπροσαρμογή των πλάνων…

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Γιουβέντους: Επίσημα τέλος ο Ντι Μαρία, οδεύει προς την Μπενφίκα

Μουρίνιο: Τα 30 εκατ. ευρώ της Αλ Αχλί δεν τον έπεισαν να πάει στη Σαουδική Αραβία

Γ’ Εθνική: Δεκτή η έφεση Πανδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης, ανακαλείται η επικύρωση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου