offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Σημαντικό κρας τεστ κόντρα στη Ρέιντζερς

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (26/7, 21:45) τη Ρέιντζερς με τον Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και πράγματα ενόψει της νέας σεζόν.

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του δίνει απόψε ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς, στο κατάμεστο Άιμπροξ (26/7, 21:45, Cosmote Sport 1HD).

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται από χθες στη Γλασκόβη έχοντας τρία νέα πρόσωπα στην αποστολή, τον νεοαποκτηθέντα Νικολάς Φρέιρε και τους Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Μαντί δεν είχε ταξιδέψει στην Αυστρία λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ ο Αγκιμπού είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Κ23 της Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει συμπεριλάβει 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, μεταξύ των οποίων, τους τραυματίες Χουάνγκ και Μπουχαλάκη.

Προφανώς, ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει ότι οι δύο παίκτες θα προλάβουν έστω το φιλικό ματς με τη Νόριτς το Σάββατο (29/7, 17:00) στην Αγγλία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ρόντινεϊ, Τζολάκης και Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός έχει ελλείψεις στο ρόστερ του, καθώς δεν έχουν αποκτηθεί ακόμη σέντερ φορ, εξτρέμ και δεύτερος στόπερ, αλλά ο Μαρτίνεθ καλείται να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του, καθώς η πειραϊκή ομάδα σε δύο εβδομάδες θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβέτ ή την Γκενκ στον 3o προκριματικό γύρο του Europa League.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός 23άδας έμειναν οι Πέπε, Μπουτούτσι και Ζινκερνάγκελ οι οποίοι ενσωματώθηκαν στο γκρουπ των «κομμένων» και γυμνάζονται στο Ρέντη μαζί με τους Σισέ, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Φαντιγκά και Νταμπό.

Επίσης, ο Μαρτίνεθ δεν πήρε μαζί του τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος απουσίαζε μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, δείχνοντας για την ώρα πως δεν υπολογίζει ούτε για τρίτη επιλογή στη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τον ξένο που θα αποκτηθεί σύντομα και τον Αραμπί. Ταυτόχρονα, στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Χασάν και Λάιντνερ που συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Σε ό,τι αφορά την Ρέιντζερς, τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα την τελευταία σεζόν πίσω από τη Σέλτικ και θα συμμετάσχει στον 3o προκριματικό γύρο του Champions League τον Αύγουστο. Οι Σκωτσέζοι έχουν στον πάγκο τους τον Άγγλο Μάικλ Μπιλ και μέχρι σήμερα έχουν κάνει επτά μεταγραφές.

Με πιο σημαντικές του γεννημένου στο Βέλγιο αλλά διεθνή με τη Νιγηρία επιθετικού Ντέζερς τον οποίο απέκτησαν από την Κρεμονέζε αντί 5.000.000 και του Ολλανδού σέντερ φορ Λάμερς από την Αταλάντα έναντι 3.500.000 ευρώ.

Παρεμπιπτόντως, η Ρέιντζερς παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ίνμπομ Χουάνγκ, είχε κάνει και κρούση στον Ολυμπιακό (στην Σκωτία έκαναν λόγο για απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» ύψους 15.000.000 ευρώ), αλλά ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός χαφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολη απόψε η συμμετοχή του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ για όλους

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Τρίτης

Europa League: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά