offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κάκωση στο μετατάρσιο ο Σάρλια

Κοινοποίηση

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, καθώς οι αναλυτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο πόδι μετά τον τραυματισμό του στο κυριακάτικο (9/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση (κι όχι ράγισμα) στο μετατάρσιο κι ως εκ τούτου θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες.

Ο 26χρονος στόπερ ξεκίνησε θεραπείες, η κατάστασή του θα επαναξιολογείται καθημερινά, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, μετά τις γιορτές του Πάσχα και το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 22 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (10/4). Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2, ακολούθησαν ασκήσεις εναλλαγής φάσης παιχνιδιού από επίθεση σε άμυνα και από άμυνα σε επίθεση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Κυριακής

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21: Δεύτερο χρυσό στο απλό ο Πολωνός Ρετζίμσκι, ισοφάρισε την επίδοση του Σγουρόπουλου

Τσιτσιπάς: Πού και πότε θα δείτε τη συνέχεια του αγώνα με τον Μάρεϊ