offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αδάι Μάρα Γκόμεθ εγκαταλείπει την Ισπανία

Κοινοποίηση

Ο 18χρονος Αδάι Μάρα Γκόμεθ, το λαμπρό αστέρι του ισπανικού μπάσκετ, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Σαραγόσα και να μετακομίσει στις ΗΠΑ, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα.

Το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι του ισπανικού μπάσκετ, ο Αδάι Μάρα Γκόμεθ, ο οποίος ενηλικιώθηκε (07/04/2005) πριν από λίγες ημέρες, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Σαραγόσα και τη Liga Endesa και να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NCAA. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον το ρεπορτάζ του Relevo.

Σύμφωνα με το εν λόγω ισπανικό δημοσίευμα, ο Μάρα και ο περίγυρός του, αποφάσισαν να καταβάλουν το buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, αφού πλέον ως αθλητής σε κάποιο κολλέγιο μπορεί να έχει έσοδα έως και 600.000 ευρώ από τις χορηγικές συμφωνίες που αναμένεται να κλείσει.

Συν τοις άλλοις, βρισκόμενος σε κάποιο πανεπιστήμιο, με το UCLA να προβάλει ως το φαβορί, ο Ισπανός σέντερ θα βρίσκεται πιο κοντά στις ομάδες του NBA που θα θέλουν να τον ‘τσεκάρουν’, μιας και φαίνεται ότι θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις του draft το 2024.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Φούντας: “Δεν υπήρξα ποτέ ρατσιστής, δέχθηκα μπούλινγκ στην Αμερική, σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Οι ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα Τοπικά πρωταθλήματα ανδρών 2022-2023

Παγκόσμιο Στίβου: Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στον ημιτελικό των 200μ.