offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Το επτάμηνο του Πότερ στον πάγκο… αδειάζει τα ταμεία των μπλε

Κοινοποίηση

Ο Γκρέιαμ Πότερ έμεινε στον πάγκο της Τσέλσι επτά μήνες και κοουτσάρισε την ομάδα σε 31 αγώνες, με 12 νίκες, 11 ήττες και 8 ισοπαλίες. Αν μη τι άλλο, απογοητευτική συγκομιδή, ειδικά όταν οι προσδοκίες ήταν μεγάλες για τον άνθρωπο που διαδέχτηκε τον Τόμας Τούχελ και κάθισε 206 ημέρες στους μπλε.

Το χειρότερο είναι πως η παρουσία του θα κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους διοικούντες. Ο Τούχελ έλαβε 15 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για να φύγει και να έρθει ο Πότερ στη θέση του, ενώ δόθηκαν 25 εκατ. ευρώ στην Μπράιτον για την ελευθέρας του Πότερ.

Από ‘κει και πέρα, προβλέπονται 57 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την απόλυση του Αγγλου τεχνικού, ο οποίος είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Βέβαια, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Τσέλσι, θα δώσει λιγότερα χρήματα στον Πότερ ως αποζημίωση, αλλά και πάλι το ποσό έχει ξεφύγει για μια συνεργασία που αποδείχθηκε αποτυχημένη.

Ας υπολογίσει κάποιος και τα λεφτά που θα πρέπει να δοθούν για τον διάδοχο του Πότερ. Ένα deal που θα εύχονταν να μην το είχαν κάνει ποτέ οι Λονδρέζοι και τώρα το… πληρώνουν αδρά.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν θα στείλει ξανά διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα

Οι καλύτεροι των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων συναντιούνται στον τελικό της Καβάλας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ