offside24.gr
Image default
AUTOΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικητές στο Ράλι Φθιώτιδος οι Τσουλόφτας-Ηλία

Κοινοποίηση

Με νίκη των Αλέξανδρου Τσουλόφτα-Στέλιου Ηλία ολοκληρώθηκε το σκληρό χωμάτινο Ράλι Φθιώτιδος που περιελάμβανε αμιγώς ακροπολικές ειδικές διαδρομές.

Ενδεικτικό του πόσο σκληρός ήταν ο αγώνας, είναι και το γεγονός πως από τα 39 πληρώματα που εκκίνησαν, τερμάτισαν μόλις τα 23. Οργανωτής του αγώνα ήταν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.), ο Δήμος Λαμιέων, ο Δήμος Δελφών, ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, ο Δήμος Καμένων Βούρλων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος.

Kexagias
Kexagias OMAE/ALAL

Ταχύτεροι σε όλες τις διαδρομές, συμπερλαμβανομένης και της power stage, οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία οδήγησαν στο όριο το Volkswagen Polo R5, πανηγυρίζοντας άλλη μια νίκη επί ελληνικού εδάφους φέτος. Οι Κύπριοι με αυτό τον τρόπο αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος για δεύτερη φορά, με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του θεσμού.

Δεύτεροι τερμάτισαν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης με Skoda Fabia Rally2 Evo που αν και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των νικητών, έκαναν έναν απροβλημάτιστο αγώνα. Οι Πάνος Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Lancer Evo IX) ήταν εντυπωσιακοί στη Λαμία, τερμάτισαν τρίτοι, κέρδισαν την Ομάδα Ν και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ν για το 2023.

Στα δικίνητα, σκληρή μάχη δόθηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των νικητών των δύο προηγούμενων αγώνων του Πρωταθλήματος. Τελικοί νικητές οι Πασχάλης Χατζημάρκος-Μάριος Τσαούσογλου (Peugeot 208 Rally4), μόλις ένα δευτερόλεπτο εμπρός από τους δεύτερους Επαμεινώνδα Καρανικόλα-Γιώργο Κακαβά (Ford Fiesta Rally4).

Karanikolas
Karanikolas OMAE/ALAL

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θέλει να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του αγώνα, Opel Karellis Group, Κεντρική Οδός, Flame Stop (Πυροσβεστήρες), Time Out Catering, τα Νερά Ιόλη και την Tsakonitis Printing Solutions.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ

ΕΥΧΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Κυριακής