offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

H ITTF… πίνει στην υγειά μιας συναρπαστικής νέας χρονιάς στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Κοινοποίηση

Το 2024 έκανε την εμφάνισή του… χαμογελαστό και… πολλά υποσχόμενο και φέρνει αισιοδοξία για έναν χρόνο, τουλάχιστον καλύτερο από τον απερχόμενο. Το ίδιο ισχύει στον αθλητισμό, όπου δεσπόζουν στον ορίζοντα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού και ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ, η επιτραπέζια αντισφαίριση, δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση. Η διεθνής ομοσπονδία απηύθυνε σήμερα Δευτέρα 01/01 «εγκάρδιες ευχές για μια χρονιά γεμάτη ευημερία, χαρά και αξέχαστες στιγμές εντός και εκτός γυμναστηρίων» και τόνισε ότι «ξεκινάμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο νέο έτος». Επισήμανε ότι «προετοιμάζει με ανυπομονησία το σκηνικό για μια εξαιρετική χρονιά γεμάτη προσμονή και ενθουσιασμό» και ήδη μεθαύριο Τετάρτη, έρχεται στην Ντόχα, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση με το World Table Tennis Finals ανδρών 2023, δηλαδή τον τελικό των επαμειβόμενων τουρνουά του έτους που μας άφησε (03-05/01). Περιμένοντας λοιπόν, τις φετινές αγωνιστικές προκλήσεις, η ITTF ρίχνει μία… κρυφή ματιά στις γεμάτες αδρεναλίνη εκδηλώσεις, που περιμένουν τους λάτρεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το 2024.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ της αφού σημειώσουμε ότι εδώ μπορείτε να βρείτε το πλήρες ημερολόγιο της ITTF για το 2024: «Από τη δυναμική ενέργεια των νεανικών πρωταθλημάτων μέχρι τη σοφία και την κορυφαία δεξιοτεχνία των παγκόσμιων πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων του παγκοσμίου κυπέλλου, το ημερολόγιο του 2024 διαθέτει μια περιεκτική σειρά, που καλύπτει κάθε πτυχή της επιδεξιότητας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Παρακολουθήστε τα ανερχόμενα αστέρια να επιδεικνύουν το ταλέντο τους στις νεανικές διοργανώσεις, βυθιστείτε στην ένταση των πρωταθλημάτων Masters και θαυμάστε τις εξαιρετικές δεξιότητες, που επιδεικνύονται στις διοργανώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Σε κάθε διοργάνωση, μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από καθηλωτικούς αγώνες, επιδείξεις αφοσίωσης που προκαλούν δέος και δράση που χτυπάει την καρδιά.

ITTF World Team Table Tennis Championships Finals Busan

Ετοιμαστείτε για το αποκορύφωμα των αγώνων ομαδικού στο ITTF World Team Table Tennis Championships Finals Busan 2024. Αυτή η υψηλού κύρους διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Busan (BEXCO) από τις 16 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, σηματοδοτεί ένα ιστορικό ορόσημο στην αθλητική κληρονομιά της Δημοκρατίας της Κορέας. Ετοιμαστείτε για κορυφαία ταλέντα, σκληρό ανταγωνισμό και το εκπληκτικό σκηνικό του Μπουσάν, που υπόσχεται ένα αξέχαστο θέαμα μεγαλείου. Γίνετε μάρτυρες της συγκέντρωσης των κορυφαίων ομάδων του κόσμου σε μια σκληρή μάχη για την επικράτηση σε αυτό το πολυπόθητο στάδιο.

Επιστροφή των Παγκόσμιων Κυπέλλων Μονών

Μετά την ηχηρή επιτυχία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μικτών Ομάδων, η ITTF θέτει τις βάσεις για τη θριαμβευτική επιστροφή των Παγκόσμιων Κυπέλλων απλού Ανδρών και Γυναικών. Προγραμματισμένες να διεξαχθούν στην πόλη του Μακάο της Κίνας τον Απρίλιο του 2024, αυτές οι εκδηλώσεις κύρους σηματοδοτούν μια στρατηγική αναγέννηση στην κληρονομιά του αθλήματός μας. Η απόφαση για την αναβίωση των Παγκόσμιων Κυπέλλων απλού υπογραμμίζει τη δέσμευση της ITTF να αναζωογονήσει και να διατηρήσει την αξιοσέβαστη κληρονομιά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Προκριματικά Παρίσι 2024

Το ταξίδι προς τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ξεκίνησε το 2023, με τις τελικές φάσεις των προκριματικών να βρίσκονται πλέον στον ορίζοντα. Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τις Ολυμπιακές προκρίσεις εδώ και τις Παραολυμπιακές προκρίσεις εδώ. Καθώς η προσμονή εντείνεται, παρακολουθήστε τους αθλητές σε όλο τον κόσμο να αγωνίζονται για μια πολυπόθητη θέση στην πιο μεγάλη σκηνή της παγκόσμιας αθλητικής δόξας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ITTF βετεράνων στη Ρώμη

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ITTF Masters 2024, που θα γίνει στη Ρώμη της Ιταλίας από τις 6 έως τις 14 Ιουλίου. Αυτή η διοργάνωση βετεράνων, που θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Fiera di Roma της Ρώμης, φέρει ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς αγκαλιάζει για πρώτη φορά τους αθλητές με αναπηρίες. Με ρεκόρ 6.100 εγγραφών, ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο θέαμα που θα αναδείξει το ταλέντο, το πάθος και το απεριόριστο πνεύμα του αθλήματός μας. Αυτή η χειρονομία αποτελεί παράδειγμα της σταθερής δέσμευσης της ITTF για την προώθηση της ποικιλομορφίας, της συμμετοχικότητας και των ίσων ευκαιριών στο άθλημα.

Παρίσι 2024

Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες: Περιμένετε μια εκπληκτική επίδειξη ταλέντου και απόλυτης αποφασιστικότητας, καθώς οι αυθεντίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και οι παρα-αθλητές προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Με τις ημερομηνίες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης να έχουν οριστεί για τις 27 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου και 29 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, σε αυτές τις κορυφαίες διοργανώσεις οι σπουδαιότεροι παίκτες θα επιδείξουν απαράμιλλες επιδόσεις στην πιο διάσημη σκηνή του κόσμου.

Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Πάρτε μέρος στον παγκόσμιο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις 23 Απριλίου, μια αξιοσημείωτη περίσταση, που ενσαρκώνει τη συμμετοχικότητα και την ενότητα στο αγαπημένο μας άθλημα. Φέτος σηματοδοτεί ένα μνημειώδες βήμα, καθώς το θέμα “Διαφορετικότητα και ένταξη” επεκτείνεται πέρα από ένα νέο έτος και ανοίγει τον δρόμο για μια διετή εστίαση. Αυτή η οραματική κίνηση υπογραμμίζει τη διαρκή δέσμευση της ITTF για την προώθηση ενός περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, την υπέρβαση των ορίων και τη διασφάλιση ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση παραμένει προσβάσιμη και ευχάριστη για όλους.

Ετοιμαζόμαστε για ένα περιπετειώδες 2024 με μία υπερπαραγωγή επιτραπέζιας αντισφαίρισης με την WTT και τη συναρπαστική της σύνθεση. Με εκρηκτικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο, η σειρά WTT και η σειρά WTT Feeder Series υπόσχονται μια έντονη αναμέτρηση μεταξύ των κορυφαίων παικτών του κόσμου. Χωρίς να ξεχνάμε το WTT Youth Series, την πλατφόρμα, που ενισχύει τα ανερχόμενα αστέρια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γωνιά του πλανήτη λάμπει με νεανικό ταλέντο.

Αγκαλιάστε την απεριόριστη ενέργεια, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία καθώς ξεκινάμε ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από ανάπτυξη, συντροφικότητα και απαράμιλλο ενθουσιασμό για την επιτραπέζια αντισφαίριση! Ευτυχισμένο το νέο έτος και σε μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά!»

Related posts

Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Στους «64» του απλού ο Γκιώνης και τώρα …Φαν Ζεντόνγκ

Στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 17 ο Κοσμάς στο Youth Contender της Τουρκίας

Ολυμπιακός: Δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ