offside24.gr
Image default
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Erasmus+ MUFFIN

Κοινοποίηση

ΤΡΙΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΔΤ

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου, συμμετείχε πρόσφατα στην συνάντηση ευρωπαϊκών φορέων στο Βουκουρέστι, στα πλαίσια προγραμμάτων Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συμμετείχαν φορείς από την Ελλάδα, την Νορβηγία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, στα πλαίσια του προγράμματος για την ανάπτυξη εργαλείων χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων και επαγγελματιών του αθλητισμού, με την ονομασία MUFFIN (Mastering the Underestimated Fundraising – Financial Literacy for Sports professionals).

Νέο Έγγραφο του Microsoft Word Page 0001

Η διεθνή συνάντηση του έργου μας, φιλοξενήθηκε από το UNEFS Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, επανεξετάσαμε την έρευνα, την εργασία και τα αποτελέσματα που προετοιμάστηκαν σε όλο το έργο. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να εξετάσουμε τις εκπαιδευτικές ενότητες που προέκυψαν από το έργο μας καθώς και τα εκπαιδευτικά εργαλεία και την πλατφόρμα όπου θα παρουσιαστούν. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε το έργο μας στο το επόμενο βήμα, καθιστώντας αυτά τα αποτελέσματα προσβάσιμα σε επαγγελματίες του αθλητισμού, όπως μέλη του συμβουλίου, sportsmanagers, administrativestaff, coaches και trainers.

Related posts

Formula 1: Στα δύο δέκατα Φερστάπεν και Αλόνσο στις βραδινές δοκιμές της Σαουδικής Αραβίας

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Στον τελικό ο Ντούσκος, στον μικρό τελικό η Φράγκου

Προς Κίνα οδεύει ο Ντουέιν Μπέικον