offside24.gr
Image default
BASKET LEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Έκπτωση 30% στα πακέτα εισιτήριων για τους αγώνες της Stoiximan Basket League

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εξέτισε την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στην Stoiximan Basket League και πλέον είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους οπαδούς τους και στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, για να τους καλωσορίσει στο ΟΑΚΑ ετοίμασε και κάποια πακέτα εισιτηρίων, από τα οποία οι πράσινοι φίλαθλοι μπορούν να επωφεληθούν έκπτωση της τάξης του 30%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλωσορίζει και πάλι τους φιλάθλους της στο «σπίτι» μας για τους αγώνες της Stoiximan Basket League και τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν τα εντός έδρας παιχνίδια με μία προσφορά… «παρέας».

Επίλεξε το πρόσωπο που θέλεις να σε ακολουθήσει στο γήπεδο, κλείσε εισιτήριο για εσένα και για εκείνη ή εκείνον, εξασφάλισε έκπτωση 30% στο ζευγάρι εισιτηρίων σου και γέμισε την εβδομάδα σου με μπασκετικές στιγμές.

Η προσφορά βρίσκεται ήδη σε ισχύ για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ (02/12, 17:15) και με τον ΠΑΟΚ mateco (10/12, 20:15).

*Εξαιρούνται οι αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό και τα εισιτήρια στις ζώνες των VIP.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης”.

Related posts

Τσιτσιπάς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα του με τον Γκόγιο

Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Πέμπτης ο αγώνας του με τον Ζάντσχουλπ

Παγκόσμιο Στίβου: Ο Καραλής εκτός τελικού στο επί κοντώ χωρίς επιτυχημένο άλμα