offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέδρο Μαρτίνς: «Είχα προτάσεις από Ευρώπη αλλά επέλεξα να πάω στο Κατάρ»

Κοινοποίηση

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Panenka”, μιλώντας μεταξύ άλλων για το σκεπτικό του να μετακομίσει στο Κατάρ για να αναλάβει την Αλ Γκαράφα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Panenka” αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει την Αλ Γκαράφα και να φύγει από την Ευρώπη, παρόλο που είχε προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας, του Βελγίου και της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Είχα πολλές προσφορές, ειδικά από την Αγγλία, επίσης από το Βέλγιο και την Πορτογαλία, αλλά αποφάσισα να επιλέξω το Κατάρ. Το έργο που αφορά είναι πολύ ενδιαφέρον. Όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά και για το ποδόσφαιρο. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι ήταν ενδιαφέρον από οικονομική άποψη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες με οδήγησαν να αποδεχτώ την πρόταση του Κατάρ. Ήταν μια πολύ μελετημένη απόφαση και, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, δεν το μετανιώνω ούτε λίγο»

«Η Αλ Γκαράφα δεν έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος για σχεδόν 12 χρόνια. Είναι φιλόδοξο να είσαι σε έναν σύλλογο που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο της επιτυχίας και να κερδίσει τίτλους. Αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που με οδήγησαν να επιλέξω την Αλ Γκαράφα, γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια πρόκληση, αλλά και μια τεράστια προσωπική ανάπτυξη. Ο καρπός της δουλειάς που ξεκίνησε πέρυσι. Αλλάξαμε νοοτροπίες και γίναμε επαγγελματίες σε όλα τα τμήματα. Πολιτιστικά, έπρεπε επίσης να έρθουμε πολύ πιο κοντά σε αυτό που ήταν η Αλ Γκαράφα στο παρελθόν. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η επίδειξη του αποτελέσματος».

Related posts

Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε ο Γκασκέ, πέρασε στον τρίτο γύρο του Miami Open χωρίς αγώνα

Premier League: Με Τσέλσι – Λίβερπουλ η πρώτη αγωνιστική, αναλυτικά το πρόγραμμα

Άρης: Χωρίς Καμαρά και Ματέο Γκαρσία στην OPAP Arena με ΑΕΚ