offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Γουόκαπ: “Το τρίποντο του Σλούκα με έσωσε, ίσως κάνω το όνομά μου… Γουοκαπόπουλος”

Κοινοποίηση

Ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι το buzzer-beater του Κώστα Σλούκα τον έσωσε και εξιλέωσε για το λάθος που είχε κάνει ο ίδιος νωρίτερα, ενώ αστειευόμενος είπε ότι ίσως στο μέλλον αλλάξει το επίθετό του σε Γουοκαπόπουλος.

Το νικητήριο buzzer-beater του Κώστα Σλούκα στο Game 3 με την Φενέρμπαχτσε δεν χάρισε απλώς την νίκη στον Ολυμπιακό. Εξιλέωσε και τον Τόμας Γουόκαπ, που μία φάση νωρίτερα έκανε ένα απίστευτο λάθος, που εκμεταλλεύτηκε ο Μάρκο Γκούντουριτς για να δώσει προβάδισμα στην Φενέρ. Και ο Τεξανός γκαρντ δεν γινόταν να το ξεχάσει αυτό.

Ο Γουόκαπ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “basketnews.com” και δεν έκρυψε την ανακούφιση που ένιωσε όταν ο Σλούκας έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό. “Δόξα τω Θεώ ο Σλου έβαλε το σουτ, με έσωσε, σίγουρα” δήλωσε αρχικά ο Γουόκαπ, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος: “Ένιωσα απίστευτα. Ήταν 100% ένα σουτ εξιλέωσης. Όπως έτρεχα προς αυτόν, του φώναζα ‘ευχαριστώ Σλου, ευχαριστώ. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα”.

Κλείνοντας, ο Γουόκαπ αναφέρθηκε και στο θέμα του ελληνικού του διαβατηρίου, αναφέροντας: “Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή για αυτό. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ήλπιζα να πάρω το διαβατήριο”.

Κλείνοντας, ο Γουόκαπ ανέφερε αστειευόμενος ότι “ίσως αλλάξω το όνομά του σε Τόμας Γουοκαπόπουλος. Ακούγεται όμορφο”

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κουζέλογλου

Προμηθέας μεταγραφές: Κάτοικος Πάτρας ο Κόνιαρης

Τα σενάρια για τη EuroLeague: Σίγουρος ο Ολυμπιακός, έκλεισε η τετράδα, στο κάδρο Μακάμπι – Παρτίζαν, δύσκολα η Εφές