offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Ανακοίνωσε τον Σάββα

Κοινοποίηση

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ ανδρών αφού απέκτησε τον διεθνή αριστερό ίντερ, Σάββα Σάββα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή για την ενίσχυση του τμήματος χάντμπολ ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή αριστερού ίντερ (26χρονών, 1,92μ.) Σάββα Σάββα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάββα Σάββα. Ο διεθνής αριστερός ίντερ (7/7/1997, 1,92μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Σάββας Σάββας, διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, «επαναπατρίστηκε» για χάρη του Θρύλου, μετά από πολυετή «θητεία» στο εξωτερικό και στα γερμανικά γήπεδα. Από το 2014 έως το φινάλε της περασμένης σεζόν, ο διεθνής ίντερ αγωνίστηκε στη Γερμανία, με τις GWD Minden, TV Großwallstadt, ASV Hamm-Westfalen και Eintracht Hildesheim, μετρώντας 256 επίσημα ματς σε HBL και Bundesliga, αλλά και στο Κύπελλο, με πάνω από 1.100 γκολ στο ενεργητικό του! Την ενασχόληση του με το χάντμπολ την ξεκίνησε το 2002, από τη Δράμα, όπου αγωνίστηκε έως το 2014.

Η δήλωση του Σάββα Σάββα στο olympiacossfp.gr: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και γεμάτος, μετά από τόσα χρόνια καριέρας στο εξωτερικό, θα γυρίσω στη χώρα μου και ειδικά, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη! Έρχομαι, με στόχο να κερδίσουμε τίτλους! Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον τρόπο που με προσέγγισαν και έχω την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της ομάδας που υποστηρίζω από μικρό παιδί».

Προηγούμενες ομάδες:

  • 2002-2014 ΓΣ Δράμα 86
  • 2014-15 Eintracht Hildesheim (Γερμανία)
  • 2015-17 ASV Hamm-Westfalen (Γερμανία)
  • 2017-18 Eintracht Hildesheim
  • 2018-20 GWD Minden (Γερμανία)
  • 2020-22 TV Großwallstadt (Γερμανία)
  • 2022-23 ASV Hamm-Westfalen”

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αλμέιδα: «Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ, ήταν πιο αποτελεσματικός»

Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Ορεστιάδας: Από δύο χρυσά μετάλλια στο απλό Τουρκία και Ρουμανία στο κλείσιμο της γιορτής του αθλήματος

Στο αυστριακό Youth Contender για δυνατά τεστ Μαδέσης και Γερακιός