offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ σφραγίζει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Κοινοποίηση

Σε έναν ημιτελικό, τη Μ. Πέμπτη στην Τούμπα, που ο ίδιος ο ΠΑΟΚ τού έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη νίκη του στη Λαμία (13/04, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) με 5-1 ο Ραζβάν Λουτσέσκου φυσικά και θα κάνει διαχείριση.

Ωστόσο, κι η αποστολή και κατ’ επέκταση και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει αρκετούς βασικούς.

Ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που τελικά σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε γλίτωσε τη θλάση, τον Ζόαν Σάστρε, που προσπαθεί να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/4), τον Κούρτιτς που δεν υπολογίζεται και τον νεαρό Στέφανο Τζίμα που έχει ενοχλήσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για να προφυλαχθεί μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία κι ο Ίνγκι Ίνγκασον για να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του.

Τα διλήμματα του Λουτσέσκου σε όλες τις γραμμές
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που φαίνεται να τις έχουν ανάγκη. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι δυο Πορτογάλοι Ράφα Σοάρες και Νέλσον Ολιβέιρα που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά διλλήματα σε όλες τις γραμμές. Ακόμα και στη θέση του τερματοφύλακα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την Καλαμάτα διεκδικεί μια συμμετοχή από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Στα δυο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν Λύρατζης και Βιεϊρίνια, καθώς ο Κεντζιόρα προέρχεται από τραυματισμό κι ο Ράφα Σοάρες θα μπει σε rotation. Το δίδυμο στα στόπερ θα είναι Κάργας και Κουλιεράκης, με τον Κρητικό να ξεκουράζεται στον αγώνα με τον Βόλο.

Στα χαφ, απόντος του Αουγκούστο, θα αγωνιστούν Σβαμπ και Ντάντας, εκτός κι αν ο Λουτσέσκου θελήσει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Φιλίπε Σοάρες.

Ο Μπράντον Τόμας θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, με την τριάδα πίσω του να αποτελείται πιθανότατα από τους Τάισον, Νάρεϊ κι έναν εκ των Κωνσταντέλια ή Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Μπορεί το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να είναι εξασφαλισμένο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θέλει να το σφραγίσει με μια δεύτερη νίκη, για να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση που του έδωσε η επικράτηση στον αγώνα με τον Βόλο για τα playoffs.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Champions League: Ξεχωρίζει το Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν | Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης

Η Αναντολού Εφές είναι κοντά στον Ταρίκ Μπλακ σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα

Volley League: Η ώρα των δεύτερων ημιτελικών με τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Μίλωνας – Ολυμπιακός