offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κωνσταντινούπολη ο Τζαβέλλας για να υπογράψει στην Πεντίκσπορ

Κοινοποίηση

Από το βράδυ της Κυριακής (25/6) ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη νεοφώτιστη στη Super Lig Πεντίκσπορ.

Εδώ και ημέρες, πριν καν τις τελευταίες υποχρεώσεις της Εθνικής, δημοσιοποιήθηκε – χωρίς να επισημοποιηθεί – η απόφαση του Γιώργου Τζαβέλλα να επιστρέψει στην Τουρκία (μετά την τετραετή, αρχική θητεία του στην Αλάνιασπορ) αποδεχόμενος την πρόταση της νεοφώτιστης στη SuperLig, Πεντίκσπορ.

Και όπως φαίνεται, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της υλοποίησης αυτής της συμφωνίας, μιας και ο διεθνής στόπερ βρίσκεται από βράδυ της Κυριακής (25/6) στην Κωνσταντινούπολη ώστε να ρυθμίσει τα διαδικαστικά και να ενταχθεί στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” της Πόλης, οι οποίοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν στην κορυφαία κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 36χρονος αμυντικός πήρε μέρος σε 18 αγώνες της ΑΕΚ (8 στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και 5 στα playoffs της Stoiximan Super League), καταγράφοντας συνολικά 1.335 λεπτά συμμετοχής.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κέπα η Τσέλσι!

Η EuroLeague ανακοινώνει την Τρίτη (18/7) το πρόγραμμα της νέας σεζόν

Κρις Σίνγκλετον: Οι νέες εξετάσεις έδειξαν περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής