offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Θαπάτα Μιράγες – Τσιτσιπάς 0-2: Στα προημιτελικά με επιβλητική εμφάνιση

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός (ιδίως στο δεύτερο σετ) και ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες (6-3, 6-1), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Madrid Open.

Το χώμα του ταιριάζει, το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός γι ακόμη μια φορά σε χωμάτινη επιφάνεια, κέρδισε με άνεση -μέσα σε 74 λεπτά- τον Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες (6-3, 6-1) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Madrid Open.

Με εξαίρεση κάποια αδυναμία το σερβίς, στο πρώτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε, κάνοντας το ένα μπρέικ μετά από το άλλο στον αντίπαλό του. Έχτισε γρήγορα την ψυχολογία του και μόλις βελτιώθηκε στο κομμάτι του σερβίς, πάτησε το γκάζι, δίχως να ξανακοιτάξει πίσω.

Επόμενος αντίπαλος, στα προημιτελικά πλέον, θα είναι ο Γιαν Λέοναρντ Στρουφ (Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Πέδρο Κατσίν από την Αργεντινή με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: Εξετάζεται σενάριο επίθεσης από drones

Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων Ορεστιάδας-Όλα έτοιμα για τη γιορτή του αθλήματος

Ντουέιν Μπέικον, το πρώτο post του μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό: “Οι διαφωνίες είναι εντάξει, η ασέβεια, όχι”