offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντάρισμα στους τρεις τελικούς πρόκρισης

Κοινοποίηση

Ουκρανία – Ιταλία Προγνωστικά

Με 4-3-3 για δύο αποτελέσματα ο Σπαλέτι

Ασφαλώς αναμένεται να γίνει μάχη, Έχουν όμως, το πλεονέκτημα πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος και έχουν το μεγάλο αβαντάζ της ισοπαλίας. Αυτό το παιχνίδι, θα είναι διαφορετικό, απο τον αγώνα που έδωσαν με την Βόρεια Μακεδονία. Σήμερα παίζεται η πρόκριση. Οι Ιταλοί, θα πάνε στα τελικά και θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, με δύο αποτελέσματα. Περιμένω λοιπόν να παίξουν πιο πειθαρχημένα στο αμυντικό κομμάτι, με στόχο να περιορίσουν την ποιοτική 5άδα των Ουκρανών. Ο Ζιντσένκο πηγαίνει στον άξονα, η τριάδα από πίσω είναι οι Μούντριχ, Σουντάκοβ, Κονοπλιάνκα και στην κορυφή της επίθεσης ο θηριώδης Ντόβμπικ.  Εύκολο παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι, όμως οι Ιταλοί έχουν την εμπειρία, την καπατσοσύνη για να το διαχειριστούν.

Ο Σπαλέτι, έχει επαναφέρει την Ιταλία, σε μία λογική που θυμίζει το Ευρωπαϊκό. Σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός πως είναι υγιής, ο κομβικός για την επιθετικότητα της Ιταλίας, Κίεζα και η φόρμα του Μπεράρντι. 4-3-3 με τους Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Μποναβεντούρα τριάδα στον άξονα και τους Κιέζα, Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, επιθετική τριάδα. Περιμένω να πάρει αποτέλεσμα η Ιταλία και να μην ανοίξει το παιχνίδι. Το Χ2Δ με under 3,5 σε απόδοση 1,67.

Τσεχία – Μολδαβία Προγνωστικά

Στο χέρι τους, να μην δώσουν δικαιώματα

Τελικός πρόκρισης για τον 5ο Όμιλο ανάμεσα σε Τσεχία – Μολδαβία. Οι Τσέχοι πίεσαν για να κερδίσουν τους Πολωνούς και να εξασφαλίσουν, απευθείας την πρόκριση. Έχασαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν τα κατάφεραν. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα τους, ήταν πολύ καλή. Ίσως να έκαναν και το καλύτερο παιχνίδι τους, σε αυτήν την προκριματική φάση. Σε έναν βατό όμιλο, που τα έκαναν μαντάρα οι Πολωνοί, παίζουν την πρόκριση τους, την τελευταία αγωνιστική, όμως η κατάσταση μοιάζει εύκολα διαχειρίσιμη.

Θα είναι αυτοκτονία, να χρειάζονται δύο αποτελέσματα με την Μολδαβία και να χάσουν την πρόκριση. Στο παιχνίδι που έδωσαν στην Μολδαβία, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και το τελικό 0-0 τους αδικεί, 0,41-1,66xg. Οι Μολδαβοί, ξεκίνησαν τα προκριματικά με στόχο, να βάλουν από κάτω τα Νησιά Φερόε, είναι θαύμα που έχουν βρεθεί να δίνουν αυτό το παιχνίδι. Οι Τσέχοι έχουν και την υποχρέωση αλλά και την δυνατότητα, να μην τους αφήσουν να πιστέψουν πως μπορεί να φτάσουν μέχρι το τέλος. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5, στο 1,75 η επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σλοβενία – Καζακστάν Προγνωστικά

Μένει ακόμη ένα βήμα

Στον 9ο Όμιλο οι Σλοβένοι, δίνουν τελικό με το Καζακστάν. Περνάνε με δύο αποτελέσματα ενώ το Καζακστάν θέλει μόνο την νίκη. Μέχρι στιγμής, οι Σλοβένοι έχουν κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να πάρουν την πρόκριση και χρειάζονται ακόμη ένα παιχνίδι. Κέρδισαν δίκαια την πρώτη αγωνιστική στο Καζακστάν με 1-2, 0,63-1,49xg και διαχειρίστηκαν σωστά τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πήραν ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα και πρωτοπόρο του ομίλου Δανία.

Κατάφεραν και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα της ήττας με 2-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φινλανδία κερδίζοντας με 3-0 εντός έδρας, κέρδισαν μέσα έξω την Βόρεια Ιρλανδία. Μένει ακόμη ένα βήμα, ίσως και το πιο εύκολο. Το διακύβευμα μεγάλο, περιμένω να καθαρίσει ο καλύτερος. Ο άσος στο 1,50.

Related posts

Η Ρεάλ στον τελικό μετά από παράταση-θρίλερ

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η οριστική απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα

Βόλος: Ιβάν Κόστιτς, η πρώτη θερινή μεταγραφή των Θεσσαλών