offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει Βόλου: “Ο αγωνιστικός χώρος είναι άβατο, όποιος το παραβιάσει θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως προβοκάτορας”

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ την Κυριακή (14/5) θέλει έναν βαθμό απέναντι στον Βόλο για να πανηγυρίσει μέσα στο σπίτι της την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον κόσμο να είναι έτοιμος να δώσει το μεγάλο παρών, αφού αναμένεται φιέστα με 100.000 οπαδούς.

Την Πέμπτη (11/5) η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης προειδοποίησε τον κόσμο της για τους κανόνες ασφαλείας, τονίζοντας πως ο αγωνιστικός χώρος είναι άβατο και όποιος τον παραβιάσει θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως προβοκάτορας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, είμαστε μια ανάσα από την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Αυτού για τον οποίο μοχθούν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του όλη την σεζόν, αυτού για τον οποίο παλεύει όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ και για την επίτευξη του οι οπαδοί μας έχουν δώσει απίστευτη στήριξη.

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμη το πρωτάθλημα! Για να το πάρει πρέπει να παίξει την Κυριακή στην OPAP Arena με τον Βόλο και να εξασφαλίσει και μαθηματικά αυτό που χρειάζεται. Δεν είναι την Κυριακή ένα ματς σαν αυτό με τον Απόλλωνα τον Μάιο του 2018 στην Ριζούπολη, όταν ήμασταν ήδη μαθηματικά πρωταθλητές και πήγαμε μόνο για να γιορτάσουμε. Το πρωτάθλημα ΚΡΙΝΕΤΑΙ την Κυριακή, δεν πάμε ως ήδη πρωταθλητές στο γήπεδο!

Για να πετύχουμε τον στόχο μας λοιπόν και να είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με το σφύριγμα της λήξης, πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτής της πραγματικότητας και να δείξουμε ΟΛΟΙ το αυτονόητο αίσθημα ευθύνης. Όπως όλα τα ματς ως τώρα στο Σπίτι Μας, έτσι κι αυτό πρέπει να αρχίσει, να εξελιχθεί και να λήξει κανονικά. Οποιοσδήποτε δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, καλό είναι να μείνει μακριά από την OPAP Arena.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι ΑΒΑΤΟ, όπως ήταν σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει φέτος. Αν κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει αυτό το άβατο, εκτός από την αυτονόητη προσπάθεια των υπευθύνων της ΠΑΕ για να εμποδιστεί, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί απ’ όλους ως προβοκάτορας. Η ανοησία δεν αποτελεί δικαιολογία.

Σε έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, υπάρχει και το κανονικό πειθαρχικό πλαίσιο κι ως εκ τούτου τεράστιοι κίνδυνοι για την ομάδα μας από οποιουδήποτε είδους ανεύθυνη και ανόητη συμπεριφορά. Το ματς πρέπει να γίνει με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν γίνει όλοι οι αγώνες μας εντός σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και μετά την λήξη του αγώνα, εφόσον είμαστε πρωταθλητές, ισχύουν ακριβώς τα ίδια! Κανείς δεν πρέπει να διανοηθεί καν να προσπαθήσει να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και θα αντιμετωπιστεί ως εχθρική πράξη απέναντι στην ΑΕΚ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βάλει την ΑΕΚ σε κίνδυνο. Όλοι μένουμε στις θέσεις μας, μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Η ΠΑΕ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να το χαρούμε όλοι μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες μας πρωταγωνιστές και όλους τους φιλάθλους μας συμμέτοχους με τον τρόπο που πρέπει, για να μείνει σε όλους αξέχαστο.

Μέχρι την Κυριακή θα επαναλάβουμε πολλές φορές και με λεπτομέρειες όλα όσα πρέπει να γίνουν, για να χαρούμε με την ψυχή μας από την στιγμή που η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της στο ματς με τον Βόλο και παράλληλα να προστατεύσουμε την ΑΕΚ”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη: Πού θα δείτε τον τελικό του Super Cup

Οι παίκτες του Άρη αποθέωσαν τον Καρυπίδη για το πριμ: “Είναι τρελός ο πρόεδρος”

Ανακοίνωση της ΚΕΔ και ολοταχώς για αναβολή: “Δεν θα οριστούν διαιτητές για την 14η αγωνιστική της Super League”