offside24.gr
Image default
ΒΟΛΕΙΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός βόλεϊ: Τα δεδομένα για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και περιμένει να μάθει τις υπόλοιπες ομάδες που θα συμπληρώσουν τον όμιλό του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 σετ της Παρτίζαν και κατέκτησε την πρώτη θέση στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο προκριματικό θα μπουν εκ νέου σε φάση ομίλου αφού και στη δεύτερη φάση των προκριματικών θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι.

Συγκεκριμένα στον πέμπτο όμιλο όπως ονομάζεται θα παίξουν οι νικητές του πρώτου και του τέταρτου μαζί με τους δεύτερους του δεύτερου και του τρίτου, ενώ στον έκτο όμιλο θα είναι ο πρώτος του δεύτερου (δηλαδή ο Ολυμπιακός) μαζί με τον πρώτο του τρίτου ομίλου και τους δεύτερους από τον πρώτο και τον τέταρτο.

Με δεδομένο ότι ο πρώτος και ο τρίτος όμιλος διεξάγονται το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν μόνο έναν αντίπαλό τους και αυτό είναι η Γκαλάτι που τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο.

Έτσι, περιμένουν τον πρώτο στον τρίτο όμιλο και τον δεύτερου του πρώτου ομίλου για να μάθει ποιες άλλες ομάδες θα έχει να ανταγωνιστεί για να περάσει στην επόμενη φάση.

Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης θα περάσουν οι δύο πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος των δύο ομίλων.

Πέμπτος όμιλος

  1. Πρώτος 1ου ομίλου
  2. Λας Πάλμας
  3. Παρτίζαν
  4. Δεύτερος 3ου ομίλου

Έκτος όμιλος

  1. Πρώτος 3ου ομίλου
  2. Ολυμπιακός
  3. Δεύτερος 1ου ομίλου
  4. Γκαλάτι (Ρουμανία)

Οι όμιλοι που εκκρεμούν

1ος όμιλος

  1. Μπούντβα (Μαυροβούνιο)
  2. Πάποσβαρ (Ουγγαρία)
  3. Μπουργκάς (Βουλγαρία)
  4. Στρούμιτσα (Βόρεια Μακεδονία)

3ος όμιλος

  1. Σασταμάλα (Φιναλνδία)
  2. Άπαλντοορν (Ολλανδία)
  3. Τιρόλ Ίνσμπουργκ (Αυστρία)
  4. Ντνίπρο (Ουκρανία)

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αργεντινή – Ελλάδα 2-21: Στο ρελαντί η γαλανόλευκη έκανε το 2X2, θέλει νίκη με Ιταλία για την πρώτη θέση

Ρότα: “Η αποβολή μού το χάλασε, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε”

Παράταση από τη Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο θέμα της συμμετοχής των σωματείων στα διασυλλογικά πρωταθλήματα με περισσότερες από μία ομάδες